Úvod »» Dark Souls 2: Scholar of the First Sin PS4


        

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2220
Parameter 1: nová hra
Nákupom získate 19 bodov
naša cena:
19,00 eur (456,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Hra obsahuje aj všetky rozšírenia v podobe The Lost Crowns Trilogy

- Crown of the Sunken King
- Crown of the Old Iron King
- Crown of the Ivory King
Nástupca úspešného titulu Dark Souls prichádza od From Software. Nový diel ponúka niekoľko podstatných vylepšení a samozrejme nový príbeh. Čo savšak nemení je unikátny herný štýl, charakteristická náročnosť štýlu Dark Souls, výzva a intenzívne emocionálne odmeny. Dark Souls II ponúka naviac tiežvylepšený multiplayer, rozšírené možnosti prispôsobenia a nový engine.

Pripravte sa na smrť ... Opäť. Odvážte sa vstúpiť do sveta intenzívneho hrania v obrovskom svete s novým enginom, ktorý posúva grafiku, zvuk aj efektyvpred ako nikdy predtým.
Labyrint monštier a bossov. Ponorte sa do halucinogénneho prostredia, preplneného novými zvrátenými monštrami a smrtiacimi bossmi, ktorí môžuvzniknúť len v hlavách From softvér.
Nemilosrdné zahrávanie sa so zmyslami. Široká škála hrozieb, ktoré útočia na ľudské zmysly a fóbie. Sluchové halucinácie, závraty, strach z výšok aďalšie.
Hlbšie a temnejšie. Širšie možnosti prispôsobenia postavy umožňujú zvoliť si zbrane a výzbroj presne na mieru.
Vyvinutý multiplayer. S novým vylepšeným multiplayerom môžete teraz lepšie interaktovat s hráčmi a prináša kooperatívnu multiplayerovú spoluprácu, ako aj konkurenčné súboje.
Choďte ďalej než je smrť-Dark Souls II poskytuje plynulý pohyb. Zachytávajúce animácie, vylepšený systém boja, obrovsky rozšírenú škálu postáv, hlbšiemožnosti prispôsobenia, nové zbrane, schopnosti výbavy a zmiešaný systém postupu v hre.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NmU4N