Úvod »Konzoly» Nintendo Wii


        

Nintendo Wii

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1576
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 80 bodov
naša cena:
80,00 eur (1 920,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová konzola+hra wii sports+2x ovládač+2gb memory karta. Nová konzola od Nintenda z vysoko kvalitných materiálov, pri zachovaní elegantného vzhľadu s minimálnou veľkosťou a možnosťou uloženia do vodorovnej i zvislej polohy. Hlavným trhákom je unikátne bezdrôtové ovládacie zariadenie, ktoré vďaka pohybovému senzoru reaguje na pohyb, a vďaka tomu je hranie hier o to realistickejšie.

Okrem noviniek priamo na konzolu určených na Wii môžete spúšťať aj hry určené na GameCube. A aby toho nebolo málo, s konzolou získate aj neobmedzený prístup do bohatého dvadsaťročného archívu plného titulov na Nintendo 64, Super Nintendo Entertainment System (SNES) i Nintendo Entertainment System (NES).

S Wii sa navyše môžete ponoriť aj do on-line hrania, vybaviť svoju konzolu flash pamäťou, alebo trebárs aj zariadením na prehrávanie DVD filmov a ďalších vecí.

Dizajn - nová konzola je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov a pri zachovaní pôsobivého elegantného vzhľadu nie sú jej rozmery väčšie ako tri bežné obaly na DVD. Existuje v niekoľkých rôznych farebných prevedeniach s vkusným strieborným podstavcom a možnosťou uloženia do vodorovnej i zvislej polohy.
Spätná kompatibilita - na novej konzole je možné hrať všetky tituly určené pre Nintendo GameCube.
Prístup do archívu - s Wii získa hráč neobmedzený prístup do bohatého dvadsaťročného archívu titulov pre Nintendo 64, Super Nintendo Entertainment System (SNES) i Nintendo Entertainment System (NES).
Jednoduché rozširovanie - vďaka slotu pre SD (Secure Digital) karty môžu hráči jednoducho zvýšiť kapacitu vnútornej flash pamäte.
Dva rôzne formáty diskov, jeden slot - nový unikátny mechanizmus si poradí ako s novými optickými diskami s priemerom 12 cm, tak is médiami určenými pre Nintendo GameCube. Po dovybavení rozmerovo nenáročným príslušenstvom môžu majitelia Nintenda Wii tiež prehrávať filmové DVD a ďalšie dáta uložené na tomto médiu.
Bezdrôtová sloboda - počet titulov s podporou Wi-Fi, ktoré sú k dispozícii je veľký. A vďaka službe Nintendo Wi-Fi Connection sa môžu hráči po celom svete ponoriť do on-line hranie.
Slobodomyselný prístup - propozície novej konzoly počítajú nielen s hernými titulmi tej najvyššej kvality od renomovaných herných vydavateľov, ale otvárajú vrátka aj nezávislým vývojárom hier, ktorých kreativita je oveľa väčšia ako rozpočet.
Unikátny ovládač so zabudovaným reproduktorom:
3D ovládanie - smerové senzory zaznamenávajú pohyb nahor, nadol, vľavo, vpravo, dopredu a dozadu, vnímaná je aj rýchlosť a dĺžka pohybu a to všetko je transformované do hry
Tlačidlá - ovládacie tlačidlá sú umiestnené na zadnej časti ovládača a vpredu a nechýba ani smerový kríž (D-Pad).
Univerzálnosť - vďaka rozširujúcemu slotu priamo v ovládači je možné používať rozličné druhy príslušenstva. Analógová páčka a dvojice tlačidiel sú prispôsobené na ovládanie ľavou rukou.
Bezdrôtové pripojenie - absolútne bez káblov, dosah až 5 metrov od obrazovky.
Zabudovaný vibračný mechanizmus a malý reproduktor sú štandardnou výbavou každého ovládača.

Technické parametre:

CPU IBM PowerPC CPU Broadway
GPU: ATI Hollywood
Pamäť: vlastná flash pamäť s kapacitou 512 MB
Komunikácia: bezdrôtová pomocou IEEE802.11 alebo USB 2.0 adaptéru
Ovládanie: bezdrôtový ovládač so zabudovaným reproduktorom a snímačom pohybu
Formát média: Wii disk s priemerom 12 cm, disky pre Nintentdo GameCube
Ostatné vlastnosti štyri porty pre klasické Nintendo GameCube, dva sloty pre Nintendo GameCube Memory Cards, AV multi-output port pre komponent alebo S-video, WiFi adaptér
Rozmery: 157 x 215,4 x 44 mm

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

ODMwMDVlN2