Úvod »Konzoly» Xbox 360 Premium 4gb + Kinect Sensor


        

Xbox 360 Premium 4gb + Kinect Sensor

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2958
Nákupom získate 90 bodov
naša cena:
90,00 eur (2 160,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová konzola 4gb hdd+kinect sensor+hra Kinect Adventures, 6.mes.záruka.

Vďaka elegantnému novému dizajnu, pevnému disku s kapacitou 250 GB a vstavanému pripojeniu Wi-Fi Vám nová konzola Xbox 360 poskytne neprekonateľný zážitok z hier a dokonalú zábavu. Nesmieme zabudnúť ani na to, že je priamo od výrobcu pripravená na technológiu Kinect.

V čom je nová Slim verzia lepšia?

  • Tenšia, užšia, krajšia, tichšia, lesklejšia - odvážny dizajn a lesklá čierna povrchová úprava znamenajú, že vzhľad novej konzoly Xbox 360 sa vo všetkých smeroch vyrovná jej výkonu. Nová konzola Xbox 360 sa vyznačuje tichou prevádzkou, takže Vás nebude rušiť pri hraní hier a sledovaní filmov.
  • Integrovaný WiFi adaptér štandard N - jednoducho sa pripojte k službe Xbox LIVE, hrajte s priateľmi na celom svete a vychutnávajte si svet zábavy.
  • 3 USB porty
  • Kinect ready (Kinect nebude potrebovať samostatné napájanie) - technológia Kinect funguje s každou konzolou Xbox 360 a novým, nezvyčajným spôsobom spoločne oživujú hry a zábavu. Vďaka technológii Kinect môžete hrať hry tak, ako boli naplánované, pričom Vás nebude obmedzovať ovládač. Na čo ešte čakáte? Skočte do toho rovnými nohami!

    Súčasťou konzoly je prístup k neplatenej "Xbox LIVE Silver " službe, vďaka ktorej môžete bez poplatkov komunikovať s ostatnými hráčmi z celého sveta (textovou, či hlasovou formou), sťahovať demá a trailery, či ďalšie herné materiály ako sú nové úrovne, mapy, zbrane a pod. + obsah vytvorený samotnými hráčmi.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YzlkNGY