Úvod »Hry na Playstation 2» Jak and Daxter The Precursor Legacy PS2


        

Jak and Daxter The Precursor Legacy PS2

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1037
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 9 bodov
naša cena:
9,00 eur (216,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra bez manuálu. Jak a Daxter sú nerozluční priatelia, ktorí sa napriek zákazu staršinu vyberú preskúmať ostrov na ktorý je už po stáročia zakázaný vstup. Nachádzajú sa tam totiž pozostatky pravekej civilizácie Precursorov a samozrejme takéto mystické miesta bežne priťahujú okrem dobrodruhov aj adeptov na svetovládu a náboženských zblúdilcov. 

Naši hrdinovia nanešťastie pri takomto výlete vyrušia práve takéto indivíduá a pri úteku zapríčinia nedobrovoľnú transformáciu Daxtera z ušatého chlapíka na niečo silne podobné neurotickému svišťovi. Ak ste videli skvelú ukážku z pripravovanej animovanej kinobomby Ice Age, tak ste doma.

Dej hry je vďaka Daxterovej neuróze a prehnanému egu svižný a plný humorných gagov (viď šablozubá veverička v Ice Age). Napríklad po každom získaní energetickej kapsle Vám Daxter predvedie praštenú tanečnú alebo športovú vsuvku a už tento fakt pôsobí ako dostatočná motivácia. Samozrejme sa stretnete aj s Kráskou a mnohými komickými postavičkami v radoch dedinčanov ako aj zloduchov.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

ZTAwMWM