Úvod »Hry na Playstation 2» Jak 3 PS2


        

Jak 3 PS2

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1417
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 8 bodov
naša cena:
8,00 eur (192,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra bez obalu, iba CD s hrou. Rok po udalostiach v predchádzajúcom diele sa hráči môže znovu vrátiť do Heaven City a presvedčiť sa, ako si vedie hrdinom, ktorými sú Jak, Dexter a Pecker. Situácia je bohužiaľ zlá. Ako v minulom diele Heaven City zachránil pred Korom, ale mesto je od tej doby ponorená do chaosu.
Ten spôsobil tri názorové odlišné frakcie. Z zlej situácie je bohužiaľ obvinený Jak, ktorý nakoniec skončí v doživotnom vyhnanstve v pustine. Jak našťastie v tejto situácií nezostane sám. Dexter a Pecker sa objavia, aby pomohli a spoločnými silami dali celú situáciu do poriadku a hlavne konečne zničili odporného Kora a Železné hlavy.
Jak 3 je už tretím dielom v populárnej sérií akčných adventúr. Hra ponúka vylepšenú grafiku, detailnejšie prevedené miesta a celú radu nových ovládateľných vozidiel, ktoré hrajú veľkú úlohu. Jak i Dexter budú ovládateľný a k dispozícií budú mať nové sily temného i svetelného charakteru a nové zbrane. Tvorcovia do hry implementovali i reálny fyzikálny model, rag-doll efekty a k návrhu pridali i 60 minút skvelých kvalitných renderovaných animácií pre vyprávanie príbehu.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Y2RhNzBlYz