Úvod »Hry na Playstation 2» Mercenaries PS2


        

Mercenaries PS2

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1830
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 6 bodov
naša cena:
6,00 eur (144,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Mercenaries je revolučná akčná hra z pohľadu tretej osoby, jej dej je zasiahnutý do blízkej budúcnosti, pričom inšpiráciu čerpá z skutočných udalostí. V historickom nove zjednotenia Severnej a Južnej Kórei prevedie zradný generál vojenský prevrat, získa nadvládu nad Severnou Kóreou a vyhráža svetu jadrovou vojnou. Medzinárodne spoločenstvá vyšlú mierové jednotky, ktoré majú za úlohu obnoviť v oblasti poriadok. Keď však diplomatické jednania sklamú a s celou zemou sa začnú šíriť anarchie, vypíše na hlavu severokórejského generála a jeho hlavných vojenských a vedeckých poradcov odmenu vo výške sto miliónov dolárov. Zoznam najžiadanejších cieľov má podobu sady 52 hracích kariet. Vžite sa do úlohy jedného z najlepších agentov súkromnej žoldnierskej organizácie zvanej Výkonné operácie a získajte vypísanú odmenu.
Hlavné rysy :
-Rozľahlé otvorené priestranstvá, sú celkom interaktívne. Všetko, čo vidíte, môžete použiť, ukradnúť, riadiť, letieť s tím alebo to vyhodiť do povetria.
Zúrivé boje – máte dostatočnú palebnú silu (zloženú z široké škály realisticky stvárnených zbraní) na to, aby ste zrovnali so zem všetko vo svojom okolí.
Variabilní hráčsky systém – dej v misiách nie je skriptovaný, takže k splneniu týchto úloh vedie vždy viac rôznych ciest. Pomôžu vám nielen zbrane, ale aj vaša vlastná predstavivosť.
Kopy rôznych vojenských i civilných dopravných prostriedkov, napríklad tanky, osobné i nákladné autá či vrtuľníky. Môžete sa do nich posadiť, ak by sa vám páčila, a použiť ju k všetkému, čo vás len napadne.
Jedno z najlepších grafických spracovaní, ktoré sú na konzolách k videniu – úchvatné efekty počasia a realistické stvárnenie výbuchu či ničenie všetkých možných objektov.
Podobne ako v americkej armáde slúži k identifikácií najhľadanejších osôb systém hráčskych kariet, bude táto pomôcka reprezentovať jednotlivé misie a nepriateľské ciele. Misie budete môcť prijímať od niekoľkých rôznych frakcií, čím budete získavať nové informácie, hracie karty a sprístupnia nové oblasti.
Do hry je zabudovaný systém reputácie, jeho sprostredkovateľom je novinár, ktorý zaznamenáva všetky vaše akcie. Od toho sa odvíja aj vaša reakcia, + na to budú reagovať aj civilisti a rôzne herné frakcie.
Zarábajte peniaze plnením rôznych misií, aby ste si mohli nakúpiť lepšie zbrane a vozidlá, alebo svoje vybavenie naopak predávať na čiernom trhu.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NDIxZTk2Ym