Úvod »Hry na Playstation 4» Dead Island (Definitive Edition) PS4


        

Dead Island (Definitive Edition) PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2667
EAN kód: 4020628844677
Nákupom získate 18 bodov
naša cena:
18,00 eur (432,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Balenie obsahuje hru Dead Island a Dead Island: Riptide so všetkými vydanými DLC a vylepšenou grafikou a retro akciu Dead Island: Retro Revenge.
Popis :
Dead Island a Dead Island: Riptide sa dočkali kompletného prepracovania do next-gen enginu, ktorý pridal množstvo nielen vizuálnych vylepšení. Zlepšil sa celkový chod hier a užívateľské rozhranie sa sprehľadnilo. Kolekcia tak tvorí ideálnu vstupnú bránu do zombie sveta Dead Island. 

Dead Island
Akcia z pohľadu prvej osoby zameraná hlavne na boj zblízka, vývoj postavy a upravovanie širokej škály zbraní. Toto všetko využijete v strhujúcej a drsnej kampani sledujúcej temný príbeh inšpirovaný klasickými zombie filmami. Kampaň je pritom možné hrať v kooperatívnom režime až v 4 hráčoch. 

Teror. Násilie. Šialenstvo. Zmätok. Dovolenkový raj hore nohami. Tropický ostrov sa po tajomnom rozmachu zombie mení na miesto totálneho chaosu. Jedinou šancou hráča odtrhnutého od zbytku sveta je bojovať na život a na smrť a nájsť spôsob, ako z ostrova uniknúť. 

Dej sa odohráva v otvorenom svete tropického ostrova, na ktorom na hráča číhajú hordy rôznych hladných zombie. Hráč sa snaží v dovolenkovom raji plniť rozličné vzrušujúce úlohy. Vzhľadom na nedostatok zbraní a munície sa hráč musí spoľahnúť na využitie všetkých možných nájdených predmetov. Z tých si potom vyrobí zbrane na sebaobranu a pokúsi sa uspieť v intenzívnom boji proti zombie. Na nájdenie je široká škála predmetov, ktoré postupom času umožnia premeniť provizórne zbrane na hrozivé nástroje skazy. 

Dead Island: Riptide
Pokračovanie obľúbenej zombie FPS akcie. Dejiskom Riptide je vedľajší ostrov Palanai z rovnomenného súostrovia ako základná hra, takže nebudete hrať v starom známom prostredí, ale ani nečakajte nejaké drastické zmeny v type džungle. Príbeh totiž nadväzuje na udalosti predchodcu, kedy sa po evakuácii helikoptérou vírus rozšíri medzi posádkou vojenskej lode. 

Zažijete tropické záplavy vďaka novému systému počasia a vylepšenému enginu. Po týchto monzúnoch podniknete na pramici nebezpečné výpravy na rozvodnených riekach s plávajúcimi zombie, resp. zmutovanými dovolenkármi. Hra sa opäť zameriava skôr na súboje na blízko, na rozdiel od prestreliek v neskoršej fáze pôvodného Dead Island. Občas tiež budete stavať barikády v pevnostiach a pomocnú ruku k dielu nielen tam priloží nový, piaty člen tímu so špeciálnymi schopnosťami.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NmIyZmU2