Úvod »Hry na Playstation 4» Farming Simulator 17 PS4


        

Farming Simulator 17 PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2726
Nákupom získate 20 bodov
naša cena:
20,00 eur (480,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Farming Simulator 17 Vás pozýva do náročného sveta moderného farmárčenia. Postavte sa všetkým výzvam farmárskeho života vrátane chovu zvierat, pestovania plodín, predaja výrobkov a ťažby dreva. O tom, ako budete spravovať a rozvíjať svoju farmu v tomto veľkom otvorenom svete, rozhodujete iba Vy!

Počas svojej kariéry musíte ovládať viac než stovku farmárskych vozidiel a strojov, verne vymodelovaných podľa vzorov od tých najväčších značiek v obore (New Holland, Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Trelleborg a ďalších). Vďaka podmanivej hrateľnosti, veľkému otvorenému svetu a obrovskému vozovému parku vrátane úplne nových strojov Vás Farming Simulator vezme do tej najrozsiahlejšej farmárskej simulácie, aká kedy uzrela svetlo sveta.



  • Obrábajte svoje pole a užívajte si množstvo možností rozvíjania svojej farmy, na ktorej môžete pestovať širokú škálu plodín.
  • Rozvíjajte svoje poľnohospodárske aktivity vďaka ťažbe dreva a dokonca i chovu zvierat.
  • Budujte svoju farmu v obrovskom prostredí s podmanivými vizuálnymi efektami.
  • Používajte a ovládajte verne reprodukované farmárske stroje a vozidlá od tých najuznávanejších značiek ako sú Massey Ferguson, Fendt, Valtra a Challenger.
  • Pozvite kamarátov, aby Vám pomohli rozvíjať Vašu farmu v režime multiplayer.



    NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

    Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

    ZjA3MmJ