Úvod »Hry na Playstation 4» Batman: Return to Arkham PS4


        

Batman: Return to Arkham PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2841
EAN kód: 5051892198745
Nákupom získate 27 bodov
naša cena:
27,00 eur (648,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Nová hra.

  • Batman: Return to Arkham obsahuje naviac:
  • Challenge mapy - Scarecrow Nightmare, Crime Alley, Prey in the Darkness Map Pack (2 mapy), Insane Night Map Pack (2 mapy)
  • Sťahovateľnú misiu do hry - "Harley Quinn's Revenge", ktorá obsahuje viac ako 2 hodiny hernej doby, nový obsah, nový príbeh a nepriateľov, možnosť hrať ako Batman a Robin, nové prostredia a nové predmety.
  • Sťahovateľný obsah do hry - Catwoman Pack, Robin Bundle Pack, Nightwing Bundle Pack, Arkham City Skins Pack a Challenge Map Pack.
  • Film Batman: Year One.

 

Hra Batman: Return to Arkham spája hry Batman: Arkham Asylum a Batman: Arkham City, dve z najviac kritikmi vychválených hier na poslednej generácii herných konzol. Obe budú remastrované pre next-gen konzoly PlayStation 4 aXbox One, po prvý krát v cenami ovenčenej sérii Batman: Arkham.

Táto kolekcia hráčom ponúka možnosť si zahrať prvé dva tituly zo série Batman: Arkham, hry budú obsahovať všetky bonusy Game of the Year edícií a stiahnuteľný obsah pre obe hry. Teraz s vylepšenou grafikou, taktiež s vylepšenými modelmi, prostredím, osvetlením, efektmi a tieňovaním.

 

Batman: Arkham Asylum:

Hra Batman: Arkham Asylum Vám ponúka jedinečné temné dobrodružstvo, ktorému nechýba pravá atmosféra a ktoré Vás zavedie do vnútra arkhamského útulku - gothamskej psychiatrickej kliniky pre šialených zločincov. Pohybovať sa budete v tieňoch, zasievať strach do sŕdc nepriateľov a čeliť Jokerovi a ďalším neslávne známym darebákom z Gothamu, ktorí sa útulku zmocnili. S využitím celej rady Batmanových technických vymožeností a vďaka jeho schopnostiam sa z Vás stane neviditeľný predátor, ktorý sa snaží zmariť Jokerove zvrhlé plány.

Pre hru Batman: Arkham Asylum bol exkluzívne vytvorený scenár pochádza z pera známeho autora príbehov o Batmanovi, päťnásobného držiteľa ceny Emmy, Paula Diniho, ktorý sa podpísal napríklad pod Lost a Batman: The Animated Series.

 

Batman: Arkham City:

Hra Batman: Arkham City stavia na intenzívnych, atmosferických základoch hry Arkham Asylum, a posiela Vás do Arkham City, nového "domova" všetkých kriminálnikov, gangstrov a šialencov z Gotham City. Odohrávajúc sa medzi silne opevnenými múrmi rozľahlej štvrte v centre Gotham City, toto očakávané pokračovanie prináša úplne nový príbeh, ktorý spája nové hviezdne obsadenie klasických postáv a vražedných darebákov zo sveta série Batman, so širokou škálou nových a vylepšených herných prvkov, ktoré Vám poskytnú dokonalý zážitok v úlohe Temného rytiera.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NzExYjhmZT