Úvod »Hry na Playstation 4» Shadow Tactics: Blades of the Shogun PS4


        

Shadow Tactics: Blades of the Shogun PS4

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 4128
Nákupom získate 26 bodov
naša cena:
26,00 eur (624,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Nová hra. Veľte tímu smrtiacich ninjov a zlikvidujte vysoko postavené ciele. Shadow Tactics je moderný zástupca taktických stratégii typu Commandos, kde byť videný znamená istú smrť.

PÄTICA NINJOV
Japonsko, obdobie Edo, rok 1615. Doba, kedy krajine vládnu šóguni, ninjovia a samuraji. Vy budete mocným šógunom, ktorý stúpa k moci a chce do celej ríše priniesť mier. V boji proti vzbure budete mať k dispozícii päť špecialistov s mimoriadnymi schopnosťami pre atentáty, sabotáže a špionáže.

KAŽDÝ VIE NIEČO
Súčasťou vášho tímu bude agilný ninja Hayato, ktorý dokáže eliminovať nepriateľa jedného po druhom z tieňa. Samuraj Mugen disponuje väčšou silou a nezľakne sa ani väčšej skupinky nepriateľov. Na úkor sily má horšiu pohyblivosť. Tretím do partie je gejša Aiko, majsterka maskovania a rozptýlenia. Potom tu máme lovkyňu Yuki s pascami a najstaršieho člena Takuma, ktorý si poradí s nepriateľmi na diaľku.

TAKTICKÁ HRATELNOSŤ
Budete musieť klásť veľký dôraz na svoju partiu ninjov a starostlivo zvážiť ich možnosti, aby zvládli náročné misie. Samotné bitky prebiehajú v reálnom čase, kde budete mať k dispozícii širokú škálu taktických možností.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YzVlMT