Úvod »Hry na Playstation 4» Shadow Warrior PS4


        

Shadow Warrior PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 4309
Nákupom získate 16 bodov
naša cena:
16,00 eur (384,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Shadow Warrior rozpráva príbeh osobného shoguna spoločnosti Zilla Enterprise menom Lo Wang, ktorý má od svojho nečestného nadriadeného za úlohu získať legendárnu čepeľ nekonečnej sily. Zradený a na záhuzbu odsúdený Lo Wang sa však dozvie o prepojení tejto legendárnej čepele s pravekými bohmi z iného sveta, ktorý sa pripravujú poslať náš svet na pokraj zničenia.
A tak sa musí odvrhnutý hrdina stať legendou vďaka unikátnej kombinácii schopností zaobchádzania so zbraňami, mečmi, kúzlami a ľstivosťou a odhaliť pravdu skrývajúcu sa za démonickou inváziou, ktorú musí za každú cenu odvrátiť.


Znovuzrodenie klasickej hry Shadow Warrior - úplne nová vízia Shadow Warrior elegentne spája klasickú FPS hrateľnosť so vzrušujúcou akciou, inovatívnym bojom a záživne rozpráva ironickú legendu Lo Wanga.


Elegantný boj s mečom - Vytaste svoju legendárnu katanu a rozseknite nepriateľov na kusy s využitím precízne namierených švihov, alebo vypustite plynulé kombá a špeciálne útoky, s ktorými sa prebojujete cez hordy nepriateľov behom pár seknutí (a sekúnd)

.
Vylepšiteľný arzenál - Využite každú zbraň v inventári - od štýlových revolverov cez brokovnice, explozívne náboje v kušiach, či laserom navigované raketomety. Každá zbraň ponúka množstvo unikátnych vylepšení, ktoré zlepšujú rýchlosť, silu a pridávajú devastujúce nové možnosti paľby.


Mystické sily - Vyvolajte mystické sily, vďaka ktorým sa môžete obrániť proti útokom, či paralizovať nepriateľov, alebo použiť ich vlastné bijúce srdcia, ktorými ich položíte na kolená.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MTliMjAyZ