Úvod »Hry na Playstation 4» Dragon Quest Builders PS4


        

Dragon Quest Builders PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 4513
Nákupom získate 20 bodov
naša cena:
20,00 eur (480,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Pred mnohými generáciami bolo kráľovstvo Alefgard vrhnuté do temnoty, hrdina predurčený na zavraždenie strašného a zradného pána drakov, vládcu všetkých príšer, bol oklamaný a pridal sa k nemu. Vďaka odpudivým magickým intrigám tohto zlosyna, sa ľudstvo rozpŕchlo a bolo obraté o silu budovať. Dokonca aj nápady o kreativite boli zaradené k samotným legendám, obyvatelia Alefgardu sa potulujú ruinami ich bývalého domova, zberaním odpadu v prachu pre prežitie.

Ale teraz postáva legendárna postava - hrdina zvolený samotnou bohyňou. Hrdina predurčený navrátiť ľudstvu Alefgard silu kreácie. Iba keď sa zázrak predstavivosti navrátil naspäť do kráľovstva, bude ľudstvo schopné zvrhnúť zlého pána drakov, raz a navždy!



 

  • Vyrábajte rôznorodé unikátne nástroje z materiálov, ktoré nazbierate a znovu prestavajte mestá pre navrátenie života do rozbitého kráľovstva Alefgard.
  • Intuitívny systém ovládania Vám okamžite umožní stavať veže a hrady Vašich predstáv.
  • Hrajte vlastným spôsobom, svet Vám ponúka pohlcujúci príbeh a svet na preskúmanie, je kombinovaný s voľnosťou hrania, ktorá ponúka nové a vzrušujúce zážitky.
  • Bojujte so slávnymi monštrami zo série Dragon Quest a stretnite sa s úžasne navrhnutými 3D postavami.
  • NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

    Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

    OTZhMTlhN