Úvod »Hry na Playstation 4» Narcos: Rise of the Cartels PS4


        

Narcos: Rise of the Cartels PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 4835
Nákupom získate 17 bodov
naša cena:
17,00 eur (408,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Narcos: Rise of The Cartels je brutálna ťahová akčná stratégia založená na hite Netflixovej TV série. Objavujte celú prvú sériu z dvoch strán, každá s ich vlastným unikátnym príbehom. Pripojte sa ku narcos a expandujte drogové kartelové impérium alebo sa chopte zbrane a pripojte sa ku protidrogovej polícii a zborte kartel.

Vytvorte si váš vlastný tím rôznych špecifických rolí, pripojte sa ku vedeniu postáv a vylepšite si vaše schopnosti na to aby ste premohli všetky prekážky.

Plata o Plomo? Striebro alebo olovo?

Autenticita je jadrom Narcos zážitku a veľmi rozpoznateľné ikonické postavy z TV seriálu sú dostupné na ovládanie a hranie, napríklad El Mexicano, Murphy, Pena, Primo a ďalší. Každá "leader" postava ponúka unikátne schopnosti a gameplay na to aby ste zmenili priebeh bojov.

Inovatívne herné mechaniky udržujú ťahovo založený žáner svieži tým, že vám dovoľujú ovládanie z tretej osoby vašich jednotiek aby ste mohli zaútočiť na nepriateľov priamo, dávajúc vám možnosť dať kritické zranenia v optimálnych chvíľach.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MjgzN