Úvod »Hry na Playstation 4»Playstation VR » PlayStation VR Worlds PS4


        

PlayStation VR Worlds PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 3078
Nákupom získate 13 bodov
naša cena:
13,00 eur (312,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Hra vyžaduje PlayStation VR a PlayStation 4 kameru.

Vstúpte do sveta PlayStation VR Worlds a užívajte si päť jedinečných a exkluzívnych zážitkov pre PlayStation VR.

Postavte sa tvárou v tvár veľkému bielemu žralokovi, Predierajte sa cez rozpadajúce sa vesmírne vraky, vyhýbajte ostaným vozidlám v rušnej premávke,pokúste sa prežiť vo futuristických športových zápasoch alebo sa zúčastnite drsného gangsterského thrilleru v Londýne.

The London Heist

Zahrajte si za gangstra v drsnom londýnskom podsvetí East-endu. Pripravte sa na dramatickú lúpež, utečte v bleskurýchlej naháňačke a potom odolajtebrutálnemu výsluchu ktorý končí desivo obtiažnou voľbou ...

Ocean Descent

Ponorte sa do hlbín podmorského dobrodružstva v bezpečnostnej klietke a sledujte život v oceáne všade okolo seba. V priebehu výpravy do hlbín vás čakajú úchvatné výhľady, stratené tajomstvo aj extrémne nebezpečenstvo.

Scavengers Odyssey

Naloďte sa na palubu dynamického mimozemského plavidla, ktoré si poradí s každým prostredím, a vydajte sa na prieskum zradnej hmloviny, kde na vás čaká veľmi cenný mimozemský artefakt. Preskakujte celé kaňony, Predierajte sa obrími mimozemskými vrakmi a strieľajte po nepriateľských príšerách,ktoré vám bránia v ceste k záhadnému pokladu.

VR Luge

Užívajte si adrenalínové pouličné preteky iba niekoľko centimetrov nad asfaltom. Prepletajte sa medzi všadeprítomnými automobilmi, vyhnite sa zosuvompôdy, presvištite pod veľkými nákladiakmi a ako prvý doraztdo cieľa.

Danger Ball

Zahrajte si jedinečný kompetitívny šport budúcnosti, v ktorom záleží len a len na víťazstve. Vylepšujte si zručnosti, zničte svojich rivalov a prežite, aby stezvíťazili v turnaji. Vyhrajte alebo padnite.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NzUyOTQ