Úvod »Hry bez obalov» Assetto Corsa PS4


        

Assetto Corsa PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2850
Nákupom získate 17 bodov
naša cena:
17,00 eur (408,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Assetto Corsa nastavuje novú latku realistických pretekárskych simulácií. Hra sa sústreďuje na čo najvernejší fyzikálny model, presné riadenie a pedantskú vernosť v každom detaile. Nečakajte nekonečné množstvo tratí a áut. Miesto toho tu nájdete trate spracované pomocou laserového merania skutočných okruhov a do poslednej skrutky vymodelované autá. 

AUTÁ
V Assetto Corsa nájdete vyše 100 vozov, od totálnych klasík, ako Team Lotus 98T, Mercedes C9, až po moderné superšporty typu Pagani Zonda R, Ferrari LA Ferrari, alebo McLaren MP4-12C GT3. Autori hry úzko spolupracujú s automobilkami, aby mohli ponúknuť čo najreálnejší model riadenia a autentický pocit z jazdy. 

TRATE
Preháňať sa budete na viac než 20 pretekárskych tratiach. Nechýbajú legendárny Silverstone, Monza či Nurburgring. Niektoré trate vznikli mnohomesačnou detailnou prácou, pomocou laserového zameriavania a v hre tak dokonale zodpovedajú svojim predlohám. 

MOŽNOSTI ÚPRAV
Svoj herný zážitok si môžete prehĺbiť úpravou ovládania každého vozu v hre. Možnosti nastavenia sa týkajú prakticky každého parametru, ktorý vám napadne. Ďalej môžete meniť vlastností ostatných šoférov a poškodenie vozu, aby hranie ponúklo čo najvernejší zážitok.

 

- Vyše 100 vozov, vrátane Team Lotus 98T, Pagani Zonda R, Ferrari LA Ferrari, Mercedes C9 a McLaren MP4-12C GT3
- Viac než 20 tratí, nechýba Silverstone, Monza či Nurburgring
- Niekoľko módov pre jedného a viacerých hráčov, vrátane režimu kariéry.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YzQwZGV