Úvod »Hry na XBOX 360» Twister Mania XBOX


        

Twister Mania XBOX

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1494
Nákupom získate 13 bodov
naša cena:
13,00 eur (312,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Hra s podporou pre pohybové ovládanie Xbox 360 Kinect.

Táto rýchla párty hra ponúka nekonečnú zábavu, takže sa nedržte späť, keď sa Vaše telo hýbe a otáča, aby ste sa trafili na určené body, ohýbali sa do tisícov foriem, zopakovali formu Vášho priateľa a dokonca bleskovo zopakovali dané tvary! Hrať sám aby ste získali najrýchlejší čas, alebo sa spojte do tímu pre zábavu s rodinou a priateľmi. Hýbte sa v divokej a bláznivej zábavej hre Twister Mania!

Hra zahŕňa 3 hlavné režimy a 4 rýchle súťaže, z ktorých každá má viac variánt a možnosť vyfotografovať si tie najzaujímavejšie momenty pomocou kamery senzoru Kinect.
Interaktívna digitálna podoba hry Twister - hra umožnuje až 8 hráčom zmerať si sily v 16 rôznych herných disciplínach vo farebnom a elegantom štýle slávnej hry Twister.
Zábavná, rýchla hra prináša neopakovateľnú zábavu - nebojte sa pohnúť a skrútiť do tých správnych podôb, vytvoriť zrkadlový obraz Vášho priateľa a rýchlo sa prebíjajte rôznymi podobami.
Sólo hra a multiplayer - snažte sa dosiahnuť čo najlepší čas, alebo sa v režime viacerých hráčov prepleťte s priateľmi alebo rodinnými príslušníkmi. S hrou Twister Mania si užijete neopakovateľnú zábavu.

Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect!

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

ZDAyOD