Úvod »Hry na XBOX 360» Fifa World Cup 14 XBOX


        

Fifa World Cup 14 XBOX

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2309
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 7 bodov
naša cena:
7,00 eur (168,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

EA SPORTS strháva pozornosť na rozpálenú Brazíliu. Zem pralesov, samby, slumov, telenoviel a futbalu sa pripravuje na jednu z najväčších športových udalostí desaťročia - svetový šampionát vo futbale.

World Cup Brazil v prvom rade preberá základ oldgen verzie FIFA 14, ktorému pridáva vylepšený systém ovládania, ten sprístupní nové kľučky a triky a celkovo sa bude na svetovom šampionáte hrať oveľa útočnejší futbal. Chýbať nebude ovládanie spoluhráčov pomocou D-padu, nový systém penaltových kopov, či vylepšené ovládanie obrancov pri hlavičkových súbojoch. Okrem toho sa ešte EA SPORTS chystá priniesť na ihriská lopty s najrealistickejšou fyzikou doteraz. Ako bonus bude pred zápasom možné každému hráčovi pomocou tréningu zdvihnúť jeden zo šiestich atribútov a vybrať jedno z osemnástich cvičení pre zlepšenie výkonu hráča v turnaji.

Hrať sa bude v režimoch:

  • Road to the FIFA World Cup - obrovský turnaj, zahrňujúci výber z 203 národných mužstiev. Ponúka prechod kompletným turnajom FIFA World Cup, vrátane kvalifikačných zápasov. Turnaj teraz môže hrať kooperatívne 2 až 32 hráčov.
  • V režime Road to Rio de Janeiro sa pokúsite získať trofej pre víťaza v on-line zápasoch proti protivníkom z celého sveta.
  • Story of Qualifying prinesie 60 scenárov, založených na reálnych kvalifikačných zápasoch.
  • Do hry sa opäť vracia aj režim Captain your Country, kde preberiete kompletnú starostlivosť o svoj národný tím.

Nebudú chýbať ani klasické režimy 2014 FIFA World CupKick Off, Skill GamesOnline FriendliesEA SPORTS Football Club.  Dokopy EA  do hry zakomponovala 203 národoných tímov, 7 469 hráčov, 19 licencovaných manažérov, 21 štadiónov a 15 hodín komentárov.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

OWNjYjE3Nj