Úvod »Hry na XBOX 360»Kinect » Zumba Fitness Rush XBOX


        

Zumba Fitness Rush XBOX

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1878
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 15 bodov
naša cena:
15,00 eur (360,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Hra podporuje pohybové ovládanie Xbox 360 Kinect.

Štyri milióny hráčov (a stále pribúdajú) už objavili vzrušujúce Zumba Fitness interaktívne videoherné cvičenie. Ako pokračovateľ celosvetého bestselleru, nadväzuje Zumba Fitness: Rush na fenomenálny úspech svojho predchodcu a posúva hrateľnosť na novú úroveň zábavného, efektívneho cvičenia. Tento špičkový zážitok spočíva v množstve exkluzívneho obsahu k dispozícii exkluzívne pre Kinect, plus množstve nových funkcií a vylepšení, ktoré zlepšujú tanečnú fitness hru, takže sa môžete pretancovať do formy!

O 50% viac obsahu ako v Zumba Fitness 2 na Wii. Viac cvikov, viac lokalít a viac inštruktorov, plus hlasové ovládanie, on-line pripojenie a DLC podpora pre vajviac funkcií ponúkajúci interaktívny Zumba zážitok doteraz.

Celkové telesné cvičenie so 42 elektrizujúcimi novými postupmi a hudobnými skladbami (10 z nich exkluzívne pre Kinect), predstavujúcich hity od dnešných najžhavejších umelcov vrátane takých ako Pitbull, Nicole Scherzinger a Yolanda Be Cool & DCUP, spolu s nákazlivými Zumba originálmi, ktoré Vám umožnia splynúť s hudbou.
Naučte sa 24 rôznych tanečných štýlov počas hry (viac ako dvojnásobný počet než v pôvodnej hre). Od obľúbených ako Merengue a Cumbia po nové prírastky, ktoré zahŕňajú Bollywood, Ragga, Bachata, Latin pop, Quebradita a ďalšie, môžete zažiť širokou škálu rytmov z celého sveta.
Tancujte prirodzene hands-free vďaka technológii Kinect, ktorá umožňuje sledovanie pohybu celého tela pre neobmedzené interaktívne cvičenia.
Podpora hry dvoch hráčov umožňuje hrať v spolupráci s priateľmi a členmi rodiny.
Hlasové ovládanie menu Vám umožní tancovať ešte rýchlejšie.
3 rôzne herné režimy Single Song, Zumba Class a Learn the Steps
Nasledujte 6 Zumba inštruktorov (3 exkluzívne pre Kinect), ktorí Vás prevedú každým cvičením: Beto, Tanya Beardsley, Gina Grant, Martin Kass, Jason Thompson a Erica Pierce. Noví 3D avatari každého inštruktora Vám umožnia, aby ste sa v hre cítili ako pri živej hodine so Zumba elitou!
Začnite párty v 10 dynamických prostrediach - od jachty v Miami po nočný klub v LA vrátane 5 exkluzívnych lokalít pre Kinect: Bollywood, Rio Carnival, Las Vegas a ďalšie.
Nový video systém robí choreografiu prehľadnejšou pre nových hráčov.
Nový sledovač pokroku zobrazuje štatistiky každého tréningu, vrátane spálených kalórií, celkového poradia a technického skóre.
Prístupná hrateľnosť ponúka nízko, stredne a vysoko intenzívne rutiny odstupňované pre všetky stupne pokročilosti.
Odomknite si exkluzívne behind-the-scenes videá.
Sťahovateľný obsah ponúka nové balíčky tanečných štýlov a hudobných hitov cez Xbox LIVE.

Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor!

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MmEzMWRk