Úvod »Hry na Playstation Vita» Sly Cooper: Thieves in Time PS Vita


        

Sly Cooper: Thieves in Time PS Vita

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2854
Nákupom získate 13 bodov
naša cena:
13,00 eur (312,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Pusťte sa do dobrodružstva na svojej PlayStation 3 a pokračujte v ňom na cestách s PlayStation Vita! Úplne nové akčné dobrodružstvo majstra zlodeja Slya Coopera s názvom Sly Cooper: Thieves in Time bude ako prvé z celej série dostupné na PlayStation 3 (PS3) i PlayStation Vita (PS Vita). Hra Sly Cooper: Thieves in Time, ktorú vyvinula spoločnosť Sanzaru Games stojaca aj za hrou The Sly Collection, je najnovším titulom využívajúcim možnosti spoločného ukladania medzi PS3 a PS Vita. Ukladanie založené na technológii cloudu, teda vzdialeného úložiska, umožňuje hráčom bezproblémový prechod medzi hraním doma a na cestách - stačí hru uložiť na jednej konzole a pokračovať presne z rovnakého miesta na konzole druhej.

Hra tiež plne využíva gyroskopického ovládania PS Vita - dotykov, naklápania a natáčania, s pomocou ktorých si hráči toto očarujúce dobrodružstvo náležite užijú. Duálne analógové ovládanie ešte viac prehlbuje zážitok z hry a robí tak z hrania na cestách úplne nezabudnuteľný zážitok. Sly Cooper: Thieves in Time je najnovším dielom oceňovanej série, v ktorej sa Sly, ľstivý mýval a potomok starého rodu majstrov zlodejov, spoločne so svojimi priateľmi Murraym a Bentleym vydáva na ďalšie zo svojich dobrodružstiev. Čaká na vás veľké putovanie históriou a naprieč celým svetom - jedinečné výpravné dobrodružstvo Cooperovho gangu nabité strhujúcimi hádankami a kradmou akciou.

Celý príbeh začína v okamihu, keď z cennej knihy rodiny Cooperových, v ktorej sú obsiahnuté všetky ich zlodejské triky, začínajú miznúť stránky a Sly sa spolu so svojím gangom vydáva na cestu časom do minulosti, kde musí zachrániť svojich predkov a tajomstvo rodiny Cooperových zase obnoviť. Hráči majú na výber z niekoľkých rôznych postáv, z ktorých každá má svoj jedinečný herný štýl a zmysel pre humor. S nimi sa potom môžu vrhnúť do preskúmavania siedmich úžasne okúzľujúcich svetov plných nápaditých a podnetných úloh.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YzRhOWVj