Úvod »Hry na Playstation Vita» Freedom Wars PS Vita


        

Freedom Wars PS Vita

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 4760
Nákupom získate 14 bodov
naša cena:
14,00 eur (336,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

JAPAN Studio a vývojári zo Shift a Dimps spojili svoje sily a vytvorili hru s názvom Freedom Wars. Akciou nabitá RPG hra vychádza špeciálne len pre systémy Playstation Vita.

Freedom Wars sa odohráva v dobe PT Era 102014, krajina je spustošená znečisteným ovzduším a svetu dochádzajú zdroje. Ľudstvo dokáže prežiť iba vo vnútri účelových zariadeniach, nazývaných Panoptikon. Mestské štáty po celom svete bojujú medzi sebou, aby získali kontrolu nad tým, čo zostalo. Používajúc Panoptikony k získaniu drahých obmedzených zdrojov. Hráči sa ocitnú v úlohe väzňa v jednom z Panoptikonov, ste odsúdený na milión rokov väzenia a ste nútený bojovať o svoju slobodu.

Freedom Wars kombinuje epickú singleplayer kampaň s tým najlepším, čo ponúka multiplayer. Podporovaný robustný multiplayer až pre 4 hráčov cez Ad-Hoc a 8 hráčov cez online, ktorí môžu spolu bojovať v intenzívnej zmesi akcie a stratégie, aby zachránili civilistov spred masívnych mechanických monštier, známuch ako Abductors. Vo Freeom Wars spĺňate misie, znižujete trest a získavate slobodu.

  • Veľkoplošné co-op akcie - spolupracujte s až ďalšími siedmymi hráčmi.
  • Mimoriadne zbrane - hráči môžu používať rôzne zbrane, ako meče, samopaly a guľomety.
  • Pripojte sa k Panoptikonu - vyberte si mesto, ktoré budete zastupovať a pomáhať mu rásť v globálnom rebríčku vďaka bojom proti ostatným používateľom z iných regiónov a krajín.
  • Nekonečné upravovanie - okrem náročnej co-op hre, Freedom Wars sa môže pochváliť impozantným katalógom nastaveniteľných funkcií, od zbraní až po hrdinov samotných.
  • NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

    Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

    Y2ZjOTUxM