Úvod »Príslušenstvo» Steelseries ARCTIS 7P


        

Steelseries ARCTIS 7P

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Nákupom získate 90 bodov
naša cena:
90,00 eur (2 160,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarové slúchadlá, 6.mes. záruka. 

Navrhnuté pre PlayStation 5 a tiež kompatibilné s PlayStation 4, PC, Android, Switch. 

Realistický a verný herný zvuk

Vychutnajte si realistický a bezkonkurenčný herný zvuk, o ktorý sa postarajú 40 mm neodymové meniče. Vysoko kvalitné reproduktory S1 sprostredkujú zvuk s veľmi nízkým skreslením. Nová generácia renomovaného priestorového zvuku DTS Headphone X ponúkne plnohodnotný zvukový zážitok v 3D priestore. Nechajte sa vtiahnuť do deja.

Ideálny pri hre

Herný headset Arctis 7 je špeciálne navrhnutý pre hráčov. Vo svojej výbave kombinuje nezávislé ovládanie hier a chatu a priestorový zvuk DTS. S Arctis 7 si nenechajte ujsť najmenšie šuchnutie spoluhráča.

Ovládač USB ChatMix

Ovládajte pomer hlasitosti herného zvuku a rozhovoru pomocou elegantného dotykového ovládača USB ChatMix priamo na headsete.

Jasný a prirodzený hlas

Zaťahovací mikrofón ClearCast s certifikáciou Discord využíva obojsmerný dizajn, ktorý používajú posádky paluby lietadlových lodí na vynikajúce potlačenie hluku, vďaka čomu bude váš hlas znieť jasne a prirodzene.

Jednoduché pripojenie

Na pripojenie slúchadiel k PC, mobilnému telefónu a ďalším zariadeniam poslúži bezdrôtové pripojenie Arctis 2.4G s dodahom bez rušenia až 12 metrov. Ovládanie slúchadiel sa nachádza priamo na náušníku.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NmRjODNhYj