Úvod »Hry na Nintendo Wii» Super Mario Galaxy 2 Wii


        

Super Mario Galaxy 2 Wii

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1068
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 22 bodov
naša cena:
22,00 eur (528,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Pokračovanie Maria doslova hýrí novými nápadmi. Na pozadí stále zostáva skákačka v priestore s pobláznenou gravitáciou, pribudli ale nové úrovne a priestorové puzzle. Pozriete sa napríklad na Sky Station Galaxy v štále retro sci-fi alebo na veľký strom, prípadne do ríše obrov.

Ovládanie zostáva verné wiimotu a nunchaku. Pohyb wiimotom sa uplatní pri jazde na Yoshimovi, kedy výraznú červenú bodku zameriate bonus, ktorý má Yoshi zjesť a urobíte okolo neho koliečko. Vysoká citlivosť ovládania umožňuje prevádzať takové kúsky i vo voľnom páde, avšak je potrebné mať správne seřízený senzor. Trasením wiimotom Mario udrie do predmetu alebo zoberie finálnu hviezdu a premiestni sa do ďalšej úrovne.

Hlavnou novinkou je Mariova schopnosť Drill, s ktorou sa ľahko prevŕta skrz planétu. Z bossov sa stretnete napr. s obrím drakom Gobblegutom, ktorému budete musieť vystrieľať všetky jeho rôžové brušká, alebo s robotom Digg-leggom, ktorému bude napríklad mieriť medzi nohy. Yoshi vie schytiť nepriateľov, v jednej misii ho okolnosti donútia pojedať guličky a potom ich pľuvať po nepriateľoch - a inokedy sa so svojim jazykom bude prichytávať na okolité predmety.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Nzk4NjdhO