Úvod »Hry na Nintendo Wii» Donkey Kong Country Returns Wii


        

Donkey Kong Country Returns Wii

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2316
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 18 bodov
naša cena:
18,00 eur (432,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Nové úrovne, 3D svety, mód pre 2 hráčov a notná dávka nostalgie. To je Donkey Kong: Country Returns, veľkolepý návrat 2 z najpopulárnejších, ale predovšetkým tých najchlpatejších, hrdinov videoherného sveta - opičiaka Donkey Konga a jeho mladšieho kamaráta Diddy Konga.

Toto nové dobrodružstvo našich dvoch gorilých priateľov, ktoré si vymyslelo Nintendo v spolupráci s americkým štúdiom Retro Studios (preslávili sa predovšetkým trilógiou Metroid Prime), privedie hráča priamo do divokého zhonu cez piesočné pláže vyzerajúce ako zo sna, skrz dažďové pralesy a ruiny. Pritom musíte poctivo zbierať banány, ubrániť ich pred hordami zlodejských nepriateľov a samozrejme bojovať proti bossom. Zápletka je relatívne infantilná: zvieratá žijúce na Donkey Kong Island, ktorú sú riadené diabolskými Tiki, vykradli Donkey Kongovi jeho banánovú skrýšu a Donkey Kong chce svoje banány pochopiteľne späť.

Kľúčové prvky akými sú napríklad sudové kanóny alebo dolové vozy, ktoré dodali sérii jej šarm, samozrejme nechýbajú. Práve naopak!

K týmto prvkom sa od tohto dielu navyše pridá ešte kooperatívny multiplayer pre 2 hráčov. Hráči môžu levely prechádzať buď spoločne alebo zvlášť. Pokiaľ sa rozhodnete prejsť levely spoločne, nehráte proti sebe, ale mali by ste spolupracovať. Donkey Kong totiž môže vziať Diddyho na chrbát a ten môže potom vyskočiť omnoho vyššie, vďaka čomu sa môžete oveľa ľahšie dostať k písmenkám K-O-N-G, ktoré sú ukryté v každej úrovni hry a tiež si vylepšiť skóre a získať ďalšie bonusy. Je predsa jasné, že vo dvoch nazbierate oveľa viac banánov.

Pokiaľ jeden z hráčov z hry vypadne, nevadí. Skoro sa zase objaví na obrazovke a druhý hráč potom musí len buchnúť do bubna a ste v hre opäť dvaja.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MDI0MTY0O