Úvod »» Call of Duty: Ghosts - PS4


        

Call of Duty: Ghosts - PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2163
Parameter 1: bazarova hra
Nákupom získate 18 bodov
naša cena:
18,00 eur (432,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Nový príbeh, nové postavy, nový svet Call of Duty - toto všetko sú vlastnosti novej generácie Call of Duty: Ghosts, v poradí už desiatom pokračovaní tejto prelomovo úspešnej série. 

Infinity Ward sa rozhodli zariskovať a vytvorili novú podznačku - Call of Duty: Ghosts, ktorá prinesie hráčom úplne nové vzrušujúce nápady a zážitky, úplne iný príbeh, neporovnateľný s čímkoľvek, čo tu doteraz bolo. Ghosts navyše poháňa zbrusu nový engine novej generácie, s ktorým Infinity Ward sľubuje obrovský skok vpred. Svet bude realistickejší, strely budú precíznejšie, úmrtia uveriteľnejšie a akcia dramatickejšia a presvedčivejšia než kedykoľvek predtým.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

ZmQxODMwO