Úvod »» Godzilla PS4


        

Godzilla PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2675
Nákupom získate 23 bodov
naša cena:
23,00 eur (552,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Godzila, najväčšia zo všetkých pozemských príšer, sa po prvýkrát ukázala v roku 1954. Vedci ju preštudovali a zistili, že ju môžu využiť pre získanie takmer neobmedzeného zdroja sily - G-energie, a využiť ju v prospech ľudstva. O 60 rokov neskôr, keď spomienky na príšeru z ľudskej pamäte už takmer vymizli, sa Godzila objavuje znovu. Godzila ničí všetko čo jej príde do cesty, pri hľadaní zdrojov G-energie. Rovnaká energia, ktorá ľuďom roky pomáhala, tak paradoxne teraz príšeru prebudila. 
Dokážu ľudia pomocou G-energie Godzilu zastaviť? A aký osud čaká Godzilu, pokiaľ nájde všetky zdroje G-energie a absorbuje ich?
Hlavné rysy :
- Ničenie - každá oblasť obsahuje množstvo priestoru pre nekontrolovateľné ničenie, čím viac budov zničíte, tým viac vzrastie vaša G-energie. Ale pozor, čím viac škôd napáchate, tým nebezpečnejší nepriatelia sa môžu objaviť
- Filmový zážitok - hra umožňuje zvoliť si pohľad z vopred vybraných miest, ktoré ponúkajú netradičný zážitok vo filmovom štýle. Hráči môžu medzi stanoviskami kamier prepínať a sledovať ta ničenie Godzily, podobne ako vo filmovom spracovaní
- Viac herných módov - v móde Mission na vás čaká vyše 20 úrovní plných ničenia, v móde Diorama si môžete vytvoriť žánrový snímok Godzily a mód King of Monsters ponúka deštrukciu v časovom limite.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MzkwND