Úvod »Hry na Playstation 3» UFC Undisputed 3 PS3


        

UFC Undisputed 3 PS3

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 4673
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 17 bodov
naša cena:
17,00 eur (408,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Kritikou oceňovaná a najlepšie predávaná MMA séria sa vracia, aby Vás vzala do vnútra oktagonu s pokračovaním UFC Undisputed 3, ponúkajúc akciu zameranú na tvrdé súboje, pôsobivú vizuálnu prezentáciu a výbornú hrateľnosť. Predstavujúc nový režim Pride, nové spôsoby ako dokončiť súboj cez tradičné a jednoduché ovládanie, Vám hra garantuje, že si užijete adrenalínové súboje vždy, keď vkročíte do oktagonu. Zažijete tiež vzrušenie zo živých UFC udalostí vďaka znateľným vizuálnym vylepšenia, novým pozíciám kamery a zavedením dlho očakávaných vstupov bojovníkov. V neposlednom rade, nový UFC poskytuje vylepšené možnosti online hrania a pravidelné aktualizácie.


Súťažte po prvýkrát v legendárnom Pride prostredí, ktoré ponúka oficiálnych komentátorov a slávne japonské ligové MMA pravidlá zahŕňajúce futbalové kopy, údery čelom a kolenom do hlavy.
S novými dokončujúcimi údermi a zlepšením ich prezentácie, máte viac možností získať výhodu nad padnutým súperom.
Užite si intenzitu UFC súbojov vďaka novým pohľadom kamier, vstupom bojovníkov, vylepšeným animáciám tvárí a vysoko detailného vzhľadu.
Vyberte si medzi tradičným a zjednodušeným ovládaním, čo umožní aj skúseným hráčom aj nováčikom užiť si UFC súboje vykonaním jednoduchých útokov v stoji, alebo komplexnejším spôsobom boja na zemi.
Vyberte si z viac než 150 profesionálnych UFC bojovníkov v rôznych váhových kategóriách.
Rozšírené možnosti online hrania.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NjA5ZjEyYm