Úvod »Hry na Playstation 3» Race Driver Grid 2 PS3


        

Race Driver Grid 2 PS3

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1851
Parameter 1: nová hra
Nákupom získate 12 bodov
naša cena:
12,00 eur (288,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. GRID 2 podnecuje hráča k rýchlosti, víťazstvu a sláve vo svete automobilového motoršportu. Po úspechu prvého dielu, ktorý nastavil úplne nové štandardy modelu poškodenia, umelej inteligencie, grafických efektov a predstavil Flashback - funkciu vrátenia v čase, ktoré prijalo veľa pretekárskych hier - GRID 2 opäť zdvíha priečku herného motoršportu a pritom zostáva verný sérii. 

V rozsiahlom režime kariéry budú hráči prežívať agresívnu jazdu koleso-na-koleso proti pokročilej umelej inteligencii a môžu si ju užívať viac vďaka filmovému zážitku. Systém ovládania bol vytvorený na ovládacej schéme z GRID, TrueFeel Handling System vytvára skutočnú fyziku a zaručuje vynikajúci model ovládania.

Sadnite za volant a vyberte si jeden z automobilových ikon štyroch desaťročí a troch kontinentov - USA, Európy a Ázie - hráči budú prechádzať svoju cestu na vrchol v novom svete motoristického športu. Z Paríža do Abu Dhabi, v Miami bozk od slnečného svitu kalifornského pobrežia a ďalej pokračovať do nádherne tvorených ulíc, licencovaných okruhov a do horských ciest plných voľnosti, to všetko hra ponúkne.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YTc5Nz