Úvod »Hry na Playstation 3» Gran Turismo 6 CZ - PS3


        

Gran Turismo 6 CZ - PS3

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2166
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 16 bodov
naša cena:
16,00 eur (384,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra cz titulky. Od vydania prvého dielu Gran Turismo už uplynulo 15 rokov. Táto rozsiahla závodná herná séria, exkluzívna pre PlayStation konzoly, prešla obrovským vývojom a so stabilným a skúseným vývojárskym tímom prináša nový prírastok v podobe Gran Turismo 6.

Nová verzia ponúka ako obvykle nové okruhy, ktorých je v súčasnosti už 71, neuveriteľne rozsiahle množstvo nových vozidiel, ktorých je už 1200 a tam to stále nekončí. Gran Turismo 6 umožňuje tisícky rôznych aerodynamických vylepšení na takmer všetky autá, a keby Vám už Vaše staré autá zunovali - siahnite po nových prostredníctvom DLC balíčkov.

A čo nepochybne k sérii Gran Turismo patrí je najmodernejšia dych-vyrážajúca grafika, ktorá neostala bez povšimnutia ani tu a pridáva samozrejme množstvo vizuálnych vylepšení, ako aj prepracovanejšiu fyziku a modely.

Gran Turismo 6 ponúka aj vylepšený multiplayer a online komunitu. Pristupovať ku svojej Gran Turismo kariére budete teraz môcť aj prostredníctvom webovej aplikácie na Vašom PC, tablete či smartphone.
Enormná škála vozidiel - cestných, historických aj najmodernejších pretekárskych áut - spolu až 1200 rôznych vozidiel, z ktorých má väčšina dostupných niekoľko tisíc aerodynamických komponentov a voliteľných kolies, čo zabezpečí hráčovi možnosť prispôsobiť si auto podľa svojich predstáv tak, ako ešte nikdy.
Celkom až 33 lokalít a 71 rôznych okruhov, z toho až 19 úplne nových!
Dynamický systém pridávania nového obsahu - Vďaka DLC sťahovateľným balíčkom budete môcť získať ďalšie nové autá, okruhy či rôzne iné vylepšenia k už tak neuveriteľne rozsiahlemu obsahu.
Vytvorte si vlastné pretekárske okruhy vďaka vylepšenému modulu Course Maker, ktorý ponúka nádherné scenérie na desiatkach kilometroch štvorcových vrátane očarujúceho prostredia Andalúzie.
Nový neuveriteľne realistický fyzikálny engine, vytvorený v spolupráci s poprednými výrobcami automobilových komponentov - KW Automotive či Yokohama Rubber a ďalších! Hráči si môžu vychutnať kinematické spracovanie pneumatík a odpruženia, ktoré ponúkne ešte realistickejšie zážitky.
Skrátenie načítavania, rýchlejšie reakcie, kompatibilita s viacerými zariadeniami.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Y2ExNzR