Úvod »Hry na Playstation 3» God of War: Ascension PS3


        

God of War: Ascension PS3

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2506
Nákupom získate 16 bodov
naša cena:
16,00 eur (384,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Návrat kultovej akčnej hry, v ktorej sa pozrieme na začiatok príbehu Kratosa, ešte než sa stal bohom vojny. Okrem výpravných častí, popisujúcich Kratosovu temnú ľudskú minulosť, obsahuje hra tiež multiplayer, v ktorom sa z úbohého pešiaka môžete stať šampiónom bohov.

Pred 6. mesiacmi kľačal Kratos nad svojou mŕtvou rodinou, boh vojny Áres ho úskokom prinútil zabiť tých, ktorých miloval. Kratos preto odmietol poslušnosť Áresovi a prisahal mu pomstu. Vzoprieť sa Olympu však nie je beztrestné. Spútaný reťazami má až na večnosť pykať za svoju vzburu a bojovať s besmi a šialenstvom. Na ceste za slobodou a odpustením ho čaká veľa skúšok.
Hlavné rysy :
- Multiplayer pre jednotlivcov i tímy. Vyberte si jedného z božskej štvorice Zeus, Áres, Poseidon a Hádes a staňte sa ich gladiátorom. Prepracujte sa z obyčajného bojovníka na šampióna bohov
- Vylepšený súbojový systém. Zažite brutálne súboje, v ktorých Kratos predvedie obrovskú silu svojich paží a nôh a v boji si pomáha nielen zbraňami svojich protivníkov, ale ako zbraň používa i protivníkov samotných
- Vládnite času. Kratos využije schopnosť meniť tok času nielen k prekonávaniu prekážok, ale tiež v boji s nepriateľmi
- Ešte úchvatnejšia grafika. Vývojári si dali naozaj záležať, aby bol nový diel graficky ešte o krok ďalej, než čokoľvek, čo ste doposiaľ mohli v tejto sérii vidieť.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

N2EzNDRjM