Úvod »Hry na Playstation 3» Farming Simulator 15 PS3


        

Farming Simulator 15 PS3

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2717
Nákupom získate 22 bodov
naša cena:
22,00 eur (528,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Hra Farming Simulator 15 Vás pozýva do náročného sveta moderného poľnohospodárstva. Postavte se výzvam farmárskeho života ako je chov dobytka (kravy, ovce a hydina), pestovanie plodín a ich predaj. Starajte sa o svoju farmu a rozvíjajte ju v obrovskom otvorenom svete, ktorý obsahuje i úplne nové severské prostredie. Zoznámte sa s obyvateľmi, ktorí Vám zadajú úlohy a dokážte, že ste všestranne nadaný farmár! Farming Simulator 15 predstavuje novú aktivitu - ťažbu dreva! Starajte sa o les pomocou nových dostupných vozidiel a strojov jako sú prívesy na drevo, motorové píly, štiepače a podobne.

 

Toto nové vybavenie sa pripája k dlhému zoznamu verne reprodukovaných farmárskych vozidiel značiek napríklad Case IH, Deutz-Fahr a Lamborghini, ktoré môžete nájsť v novej garáži. K dispozícii sú tiež nové značky od výrobcov New Holland, Ponsse a ďalších! Aby boli Vaše vozidlá čisté, navštevujte pravidelne umývačku. Kto by vo svojej garáži chcel špinavý traktor? Farming Simulator 15 tiež prináša online režimy a služby. Starajte sa o farmu až s 15 priateľmi online, alebo lokálne. Môžete tiež zdieľať modifikácie, vozidlá a vybavenie s hráčmi z celého sveta, čo znamená v podstate neobmedzený obsah a nespočet hodín hernej doby!

 

Čeľte výzvym moderného poľnohospodárstva v podobe chovu zvierat a pestovania plodín.
Rozvíjajte svoju farmu pomocou nových strojov v obrovskom otvorenom svete vrátane novej severskej krajiny.
Spravujte svoje hospodárstvo a starajte sa o predaje svojho tovaru.
Ovládajte viac než 100 verne reprodukovaných farmárskych vozidiel od tých najuznávanejších značiek ako New-Holland, Deutz-Fahr a dalších.
Vyskúšajte si ťažbu dreva vďaka úplne novým nástrojom a vybaveniu.
Zoznámte sa s obyvateľmi priľahlého mestečka, ktorí Vám sprístupnia nové misie a výzvy.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YTIxODBjMj