Úvod »Hry na Playstation 3» Falling Skies PS3


        

Falling Skies PS3

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 4025
Nákupom získate 8 bodov
naša cena:
8,00 eur (192,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Kto povstane aby zachránil ľudstvo, keď mimozemšťania napadnú Zem?
Veďte revolúciu v tomto taktickom strategickom RPG odohrávajúcom sa v drsnom svete kritikou oceneného sci-fi seriálu. Vstúpte do sveta, v ktorom sa niečo pokazilo a veľte jednotke zachránených preživších, ktorí sa pridali k ľudskému odporu, aby bojovali za zachránu planéty. Vaša jednotka zasahuje v tajných taktických operáciach proti Espheninom v boji o prežitie proti votrelcom a zároveň za záchranu a rozšírenie svojich radov o ďalších preživších.
Ponorte sa do jedinečného príbehu vďaka návykovej strategickej hrateľnosti so všetkými svojimi obľúbenými hrdinami zo seriálu.
S taktickým bojom a uchvacujúcim príbehovým zážitkom Vám hra Falling Skies ponúka nikdy nekončiaci zoznam misií, v ktorých musíte bjovať proti invázii.
So stovkami zručností a vylepšeniami zariadení, ktoré si môžete odomknúť, sa môžete zapojiť do taktických bojov a vyskúšať rôzne prístupy pre dosiahnutie cieľov.
Falling Skies prináša tiež dynamickú nepriateľskú AI a nahodný generátor máp navrhnutý tak, aby bola každá misia niečim nová.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YmM0ZW