Úvod »Hry na Playstation 3»Playstation Move » Wonderbook: Walking With Dinosaurs PS3


        

Wonderbook: Walking With Dinosaurs PS3

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2700
Nákupom získate 12 bodov
naša cena:
12,00 eur (288,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Na hranie tejto hry je potrebné mať PlayStation Move Starter Pack (PlayStation Eye kameru a Playstation Move pohybový ovládač) a knižku Wonderbook.


Príbeh - 150 miliónov rokov vývoja

Len pár centimetrov pod povrchom zeme sa skrýva hromada pravekých objavov - a to je chvíľa, kedy prichádzaš na scénu Ty. Pridaj sa k tímu paleontológov a v hre Wonderbook: Putovanie s dinosaurami premeň svoju obývačku na paleontologické náleziská. Ešte než sa pustíš do vykopávok, musíš urobiť pár jednoduchých pokynov, ktoré uvidíš na obrazovke a ktoré ti pomôžu nastaviť Wonderbook, kameru PlayStation Eye aj pohybový ovládač PlayStation Move. Teraz ti už nič nebráni vrhnúť sa do odhaľovania kostry obrých plazov a sledovať, ako na stránkach priamo pred tvojimi očami ožívajú. Vydaj sa na dobrodružstvo staré milióny generácií - od vykopávok v súčasnosti až do hlbín hustých pralesov a zvlnených planín sveta, ktorému pred mnohými storočiami vládli dinosaury.

Postavy - Späť do doby pred vyhynutím

Ujmi sa hlavnej úlohy v dokumentárnom príbehu o dinosauroch a vydaj sa s nimi na cestu. Na tejto výprave časom dostaneš jedinečnú šancu na vlastné oči zistiť, ako dinosaury žili a ako sa správali, a zažiješ s nimi mnohé boje aj víťazstvo. Pomôž hviezde Putovanie s dinosaurami: Film v 3D - Paťovi, mladému Pachyrhinosaurovi, získať náklonnosť jeho budúcej družky Ihličky. V neskorších kapitolách sa tiež zoznámiš s celou radou nových dinosaurov, ako treba obrovský Argentinosaurus menom Borňák. Sleduj, ako sa stáva vodcom svojho stáda. Na tvojej ceste, počas ktorej stretneš veľa bylinožravcov aj mäsožravcov, ti navyše pomôžu odborné rady kolegov paleontológov. Dávaj si však pozor na Allosaura, hrozivého predátora z obdobia neskorej jury. Akonáhle ho uvidíš, varuj výkrikom Stegosaurov a pokus sa zachrániť ich stádo - inak si ich totiž dá k obedu.

Hrateľnosť - Pracovné nástroje

V hre Wonderbook: Putovanie s dinosaurami sa tvoj pohybový ovládač PlayStation Move premení na virtuálne kladivo, štetec, či dokonca prenosný röntgen. Tvoj pohybový ovládač ti vďaka čarovnej moci knihy Wonderbook poskytne všetky nástroje, ktoré budeš pri svojom bádaní potrebovať. Pri hľadaní skamenených dinosaurích kostí budeš rozbíjať kamene a štetcom odstraňovať jemné zvyšky prachu. Jednotlivé kosti budeš musieť správne rozmiestniť na gigantickej kostre dinosaura a potom už sa len môžeš tešiť, až celý dinosaurus priamo v tvojej obývačke ožije. Nezabudni starostlivo preštudovať každú kartu, ktorú na svojej výprave nájdeš - jedine tak sa o dinosauroch dozvieš tie najúžasnejšie informácie.

Dávaj pozor, nech ti neuniknú ani zvieratá skrytá v poraste. Ak ťa k tomu kniha Wonderbook vyzve, nakloň ju smerom ku kamere PlayStation Eye a prehľadaj scénu, či sa na nej nejakí tvorovia neskrývajú. Možno tak objavíš úplne prvé cicavce, ktoré kedy na svete žili... A to je stále len začiatok - čaká na teba celý rad herných režimov, napínavých príbehov i poučných informácií. Staň sa paleontológom s knihou Wonderbook: Putovanie s dinosaurami - iba na PlayStation 3.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

ZjcwYzRl