Úvod »Hry na Playstation 2» Socom U.S.Navy Seals PS2


        

Socom U.S.Navy Seals PS2

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1134
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 7 bodov
naša cena:
7,00 eur (168,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra bez manuálu. Ďalšie pokračovanie úspešnej vojenskej taktickej akcie, ktorá prichádza s celou radou noviniek väčšieho i menšieho významu. Hra vás zavedie do nových miest, ktoré sú vytvorené na základe skutočnosti, budete mať šancu sa tak pozrieť do Maroka, Bangladéša a k našim severným susedom do Poľska. 

Všetky miesta sú pritom niekoľkonásobne väčšie a rozľahlejšie ako v oboch predchádzajúcich dielach, čo je zásluha novej vyvinutej a použitej stream technológie, ktorá ďalšiu časť úrovne nahráva postupne na pozadí priamo behom hrania, čo by ste to zaznamenali. Vďaka rozľahlosti úrovní však tvorcovia museli opustiť starý systém ukladania pozície medzi misiami. Teraz hra ponúka systém checkpointov roztrúsených priamo v misiách, vďaka ním je možné pokračovať bez nutnosti opakovania neúmerne dlhých úsekov hry.

Novinkou oproti minulosti je fakt, že vojaci vedia plávať a k dispozícií je i ovládanie dopravných a bojových prostriedkov vrátane takých ako je Humvee, tank T72, rôzne lode a útočné člny a ďalšie. Vylepšenia sa dočkala i AI nepriateľa a hlavne spolubojovníkov, s nimi ste v jednom týme a ktorým velíte. Nie je možné s prostredníctvom jednoduchého menu zadávať príkazy k presunu na špecifické miesto, príkazy k utvoreniu formácie atď. Vylepšená AI sa prejavuje i vo vylepšenej podpore od spolubojovníkov priamo v boji, čo umožňuje lepšiu koordináciu pri plnení cieľov misie.

Za zmienku stojí i fakt, že misie je možné plniť s niekoľkými rôznymi spôsobmi a nie len jedným dopredu daným. Úplnou novinkou je systém umožňujúci úpravu akéhokoľvek z celkového počtu 31 základných modelov zbraní. Vedľa 31 zbraní je k dispozícií 21 akýchsi nastav, ktoré môže hráč ľubovoľne montovať na akúkoľvek zbraň a vytvárať s tím unikátne kombinácie zbraní presne podľa potrieb.

Hlavné rysy :
- 12 singleplayerových misií v troch nových prostrediach.
- 31 zbraní s možnosťou 950 rôznych úprav.
- Pozemné i vodné bojové prostriedky.
- Multiplayer i on-line podpora pre 32 hráčov.
- Kompatibilita s PSP titulom SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YTRhODRh