Úvod »Hry na Playstation 2» Hitman 2 Silent Assassin PS2


        

Hitman 2 Silent Assassin PS2

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1522
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 7 bodov
naša cena:
7,00 eur (168,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarova hra. Vži sa znovu do úlohy nájomného zabijaka, ktorý sa snaží zabudnúť na svoju krvavú minulosť. Do cesty sa ti ale pripletie boss ruskej mafie a prinúti ťa vrátiť sa k tvojej starej profesii. Čoskoro sa však stávaš terčom iného profesionálneho vraha. Musíš sa riadiť pravidlom: Zabíjaj, lebo budeš zabitý. ukladanie pozícií behom misií; veľký výber zbraní (nože, pištole, výbušniny); vylepšená inteligencia nepriateľov; dychberúce realistické prostredie (Taliansko, Rusko alebo Malajzia), voľnosť pohybu; nový hráčsky engine (prepínanie medzi pohľadmi)

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

N2MyZWQ