Úvod »Hry na Playstation 2» The Chronicles of Narnia PS2


        

The Chronicles of Narnia PS2

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1691
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 5 bodov
naša cena:
5,00 eur (120,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Hra v nemeckom jazyku. Dobrodružný, akčné poňatý titul podľa fantasy filmu z dielne Walta Disneye - The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and the Wardrobe.

A o čom to príbeh vlastne pojednáva? Lucy, Edmund, Susan a Peter, objavia pri hre na schovávačku v šatni vstup do sveta Narnia. Deti sa ocitnú v prekrásnej, mierumilovnej zemi, obývanej rozprávkovými zvieratkami, trpaslíkmi, kentaurami a kyklopmi. Biela čarodejnica ale túto zem prekliala a uvrhla ju do nekonečnej ľadovej zimy. Po boku ušľachtilého a hrdinského vládcu Aslana (v podobe leva) sa deti vydávajú do boja proti nadvláde Bielej čarodejnice nad Narniou a snažia sa v neľútostnej bitke túto zem oslobodiť od jej mrazivého čara už raz a naveky.

Iba títo štyria súrodenci môžu ľud Narnie oslobodiť a svojimi jedinečnými bojovými, ale aj inými schopnosťami zlú ježibabu a jej armádu premôcť. V boji sa stretnete s najrôznejšími monštrami, vrátane minotaurov, vlkolakov, rôznych prízrakov a mnohých ďalších potvor. Okrem akcie sú v hre zastúpené tiež adventúrne prvky, a tak sa môžte tešiť aj na rôzne hlavolamy.
Hlavné rysy :
-Prežite impozantné dobrodružstvo Narnie v strhujúcej akčnej adventúre, v ktorej musia všetci štyria hlavní hrdinovia spolupracovať, aby porazili sily zla.
- Preskúmavajte, objavujte, zbierajte a prebojovávajte si svoju cestu cez nádhernú ale aj nebezpečnú zem Narnia.
- Čelíte silám zla a vyzvite sily dobra na pomoc.
- 4 hrdinovia, každý s vlastnou unikátnou kolekciou schopností, ktorí musia spolupracovať, aby prežili a uspeli.
- Multiplayer hra pre dvoch hráčov.
- Dynamické prepínanie med0zi hrdinami vám umožňuje ovládať všetky 4 hlavné postavy (vždy jednotlivo) v ktoromkoľvek levelu.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

ODY2ZTUxO