Úvod »Hry na Playstation 2» Shark Tale PS2


        

Shark Tale PS2

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1921
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 7 bodov
naša cena:
7,00 eur (168,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Chcete vedieť, čo sa stane, keď si malá ukecaná rybka začne vymýšľať? To zistíte v hre Shark Tale. Ponorte sa do veselého podmorského sveta plného funky melódií a navštívte Reef City v úlohe Oscara, malej rybky, ktorá má stále plné plutvy práce vykrútiť sa z rôznych problémov. Hráči budú tancovať, pretekať, bojovať, preskúmavať a statočne čeliť prekážkam vo viac než 25 úrovniach, z ktorých niektoré sú inšpirované filmom a iné nájdete len v tejto hre.

V Shark Tale čaká hráča rozsiahle mesto Reef City, v ktorom môžu komunikovať so svojimi obľúbenými filmovými postavičkami a zažiť nové dobrodružstvo. Vďaka kompatibilite s väčšinou tanečných podložiek určených pre PS2 a skvelému hip-hopovému soundtracku si tento titul vychutnajú hráči všetkých vekových kategórií.

Vo verzii na PlayStation 2 si môžu hráči pripojiť tanečnú podložku a nechať sa doslova unášať na vlnách hudby. Body získané za jedinečné tanečné kreácie predvádzané počas špeciálnych misií pomáhajú Oscarovi zvyšovať si renomé a hráčom umožňujú odomykanie unikátnych predmetov. Či to už rozpálite počas tanečnej misie alebo sa budete šmýkať hustou dopravou rušného veľkomesta Reef City, čaká Vás vďaka remixovaným a licencovaným skladbám špičkových hudobníkov žánru R&B, funk, reggae a hip-hop úplne jedinečný zážitok.

Oscar je malá rybka s veľkými snami. Najprv ostatné ryby prehltnú Oscarovi jeho výmysly i s navijakom, takže sa stane stredobodom pozornosti a všetci ho oslavujú. Po čase však začne byť zrejmé, že Oscarová historka o tom, že je obrancom Útesu, stojí na vode. Oscar zisťuje, že byť hrdinom nie je žiadny med – zvlášť v chvíli, keď sa môže kvôli svojím výmyslom stať ďalším článkom v potravinovom reťazci. Teraz musí mútiť vodu tak dlho, pokiaľ sa na neho šťastena znovu neusmeje.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

N2I0Zjh