Úvod »Hry na Playstation 2» Tomb Raider Legend PS2


        

Tomb Raider Legend PS2

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1936
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 7 bodov
naša cena:
7,00 eur (168,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Archeologička Lara Croft je späť a v tej najlepšej forme za celú svoju kariéru. Tentokrát je cieľom jej dobrodružstva starý anglický artefakt, v získaní ktorého jej bráni celá rada nepriateľov vrátane jedného nepriateľa, ktorého dlho považovala za mŕtveho.

Všetky miesta sú navyše vďaka užitiu reálnej fyziky interaktívne, čo umožňuje nachádzať vlastné riešenie celej rady problémov. Okrem akrobatickej akcie, sa dočkáte aj adrenalínových prestreliek, užijete si aj dopravné prostriedky a riešenia jednoduchých hádaniek.

Lara po rokoch znovu ožila, a to najmä vďaka zvýšenému počtu polygónov, novým animáciám a aj vďaka upraveným telesným proporciám.
Lara sa po fiasku v minulom diele znovu vracia do starobylých hrobiek po celom svete, kde na ňu čaká odhalenie rady tajomstiev.
Vďaka prepracovanému systému ovládania je manipulácia s Larou úplne intuitívnou a ľahko zvládnuteľnou. Inak povedané, mal by byť koniec padaniu do hlbín bez vlastného zavinenia.
Nový systém dynamickej animácie kladie dôraz na neustály nadväzujúci pohyb všetkých postáv, s Larou na prvom mieste. Vďaka tomu môže Lara plynule prechádzať z jedného pohybu do druhého a s ľahkosťou tak prekonávať radu po sebe nasledujúcich prekážok.
Široká ponuka exotických miest vrátane hrobiek, zasnežených plání, nebezpečnej džungle, starých ruín a ďalších hrozných miest

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Zjk0Zjg0N