Úvod »Hry na Playstation 2» Hitman: Blood Money PS2


        

Hitman: Blood Money PS2

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2222
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 7 bodov
naša cena:
7,00 eur (168,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

V Hitman: Blood Money sa opäť raz ujmite úlohy Agenta 47, najlepšieho nájomného vraha na svete. Keď sú "kolegovia" z ICA, zadávateľskej firmy Agenta 47, systematicky likvidovaní, zdá sa, že na trh vstúpila väčšia a silnejšia agentúra. Agent 47, cítiac, že on môže byť ďalším cieľom, sa vydáva do Ameriky, kde sa chystá pokračovať v zabíjaní.

Peniaze v hotovosti, ku ktorým sa Agent 47 dostane, môžu výrazne ovplyvniť celý postup hrou. Záleží iba na tom, ako ich využijete a aké zbrane za ne kúpite. To zaručí unikátny zážitok pre každého.

Zaujímavou novinkou je možnosť strkať do ľudí či vecí a zhadzovať ich trebárs z balkónu, alebo cez zábradlie. Za peniaze, ku ktorým sa v hre dostanete, si nemusíte dokupovať len zbrane a vybavenia ako v iných hrách, ale môžete napríklad podplatiť políciu, alebo sa uistiť, že kľúčový svedok prípadu bude mlčať.

 


  • Agent 47 mieri do USA aby zabíjal na ikonických miestach, ako Las Vegas, New Orleans, alebo Los Angeles.
  • S úplne novým herným enginom, s radom nových pohybov, vrátane možnosti spôsobovať nehody a odstraňovať telá, rovnako ako prepracovaným systémom NPC a AI, nebol svet nájomného vraha nikdy realistickejší.
  • Použite svoje ťažko zarobené peniaze na podplácanie médií, aby Vaše fotografie zmizli z rannej tlače. Alebo si môžete prispôsobiť a upraviť svoje zbrane, aby zodpovedal Vášmu osobnému štýlu zabíjania. Voľba je len na Vás.
  • Agent 47 stojí proti nepriateľskej agentúre nájomných vrahov a konkuruje jej v likvidovaní dobre platených cieľov. Môže sa dokonca sám stať primárny cieľom.
  • Ste nováčikom vo svet vrážd? Nový nováčikovský režim a úrovne obtiažností Vám poskytnú všetok potrebný tréning.
  • Zhoďte nesmierne drahý luster, alebo použite bombu na diaľkové ovládanie. Úplne nový systém nehôd umožňuje väčšiu slobodu pri výbere metód likvidácie cieľa.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Yjg4NmEwO