Úvod »Hry na Playstation 4» NHL 15 PS4


        

NHL 15 PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2420
Nákupom získate 6 bodov
naša cena:
6,00 eur (144,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

NHL 15 je prvým titulom next-gen hokejových videohier a prináša so sebou množstvo noviniek. Reálne fyzikálne zákony pôsobia na puk a všetkých 12 hráčov súčasne, čo umožňuje dokonalé stimulovanie rýchlosti, tvrdosti a nepredvídavosti hokeja. Po prvýkrát sa budete môcť pohybovať, dívať a reagovať ako skutoční hokejisti.

Medzi novinky, ktoré prehĺbia zážitok z hrania patrí Superstar Skill Stick, čo predstavuje techniku práce s hokejkou v štýle hokejových profíkov, ako aj autentické modely hráčov a široká škála rozvinutých funkcií. Vylepšená umelá inteligencia sa postará o dokonalý zážitok aj pri hraní offline. O reálnu hokejovú atmosféru sa postará kulisa 9 tisíc jednotlivých dynamických modelov fanúšikov. Komentátorská dvojica Mike Doc Emrick a Eddie Olczyk obohatia napätú atmosféru každého hokejového derby NHL 15.

  • Systém kolízií - vôbec prvýkrát v histórii športových hier bude každého hráča pri najmenšom strete na ľade ovplyvňovať reálna fyzika, o čo sa postará nový systém kolízií pre všetkých 12 hráčov. Pri každom striedaní sa musíte pripraviť na intenzívnu tvrdú hru v štýle NHL plnú realistických menších kolízií, zoskupovaním pred bránkami a súbojov v klbku hráčov.
  • Reálna fyzika puku - puk je z autentického hľadiskajednou z najkomplexnejších vecí v celej NHL 15. Výsledkom kompletne prepracovanej fyziky puku je jeho oveľa realistickejšie správanie vo všetkých situáciách. Všetko na ľade, vrátane jeho povrchu, môže spôsobiť, že sa puk začne nepredvídateľne a autenticky točiť, poskakovať a odrážať presne ako pri skutočnom zápase NHL.
  • Autentické modely hráčov a výstroje - postavy hokejistov pre novú generáciu konzol vznikli na úplne iných základoch. Modely hráčov teraz majú teraz tri samostatné vrstvy - telo, výstroj a dres. Všetky vrstvy sa správajú nezávisle, čo znamená, že každý kontakt s pukom alebo ďalším hráčom vyzerá o stupeň vierohodnejšie. Technológia Dynamic Cloth (dynamické oblečenie) riadi realistické reakcie oblečenia hokejistov na ich rýchly pohyb po ľade, a pomáha tak k dokresleniu dynamického priebehu hry.
  • Bezkonkurenčné spodobnenie hráčov - vďaka rovnakej technológii, ktorá zaisťuje vysoko realistickú podobu zápasníkov v titule EA Sports UFC sa v NHL 15 môžete tešiť na dosiaľ nevídané spracovanie podoby hráčov vrátane prejavov ich emócií a animácií pohybov. Hokejisti sú tak skutoční, ako ešte nikdy predtým - či už ide o animácie pohybu mohutných krokov pri korčuľovaní, alebo výrazy v tvárach po strelení víťazného gólu.
  • Ovládanie Superstar Skill Stick - vo svojich rukách teraz máte všetky schopnosti superhviezd NHL. Revolučné ovládanie Skill Stick bolo vylepšené, aby ste získali nad hráčmi ešte väčšiu kontrolu. Chráňte si puk, prijímajte prihrávky bez straty rýchlosti a objavte celú radu nových kľučiek vďaka intuitívnemu ovládaniu pravou páčkou, ktoré je síce jednoduché na pochopenie, ale skrýva v sebe nepreberné možnosti.
  • Vision AI - umelá inteligencia vníma okolie - vďaka tomuto systému vylepšenej umelej inteligencie dokážu postavy hokejistov čítať hru a reagovať na potenciálne dianie, nabiehať si do voľných miest na skórovanie, predvídať prihrávky a zapájať sa do protiútokov tímu, čo napomáha k plynulosti hry.
  • Nový komentátorský tím - nové hlasy pre novú generáciu. NHL 15 víta na komentátorskú stanovišti nové duo NBC Sports v zložení Mike "Doc" Emrick a Eddie Olczyk. Zasvätenými poznatky z priebehu zápasu je potom v priestore priamo pri mantineli doplní expert stanice TSN Ray Ferraro. Komentár bude využívať základy rovnakého systému umelej inteligencie ako v prípade hráčov. Podobne ako pri skutočnom prenose sa budú Doc, Eddie a Ray snažiť predvídať situácie a dokresľovať atmosféru dianie na ľade pomocou viac ako 35 tisíc nových komentátorských fráz.
  • Zápasy v štýle NBC Sports - vďaka spolupráci so stanicou NBC Sports uvidíte doteraz najrealistickejšie audiovizuálnu podobu televízneho vysielania vo videohre. V úvodnej pasáži pred zápasom vás moderátorský tím privíta v meste konaním v jeho priebehu potom uvidíte rovnaké grafické prvky, ako v prípade skutočných prenosov z NHL na kanáli NBC.
  • Integrácia živého vysielania - ak hovoríme, že Doc a Eddie sú v hre, potom tým myslíme skutočne v hre. NHL 15 posunie integráciu komentárov tak, že bude obsahovať reálne predzápasové video vstup s Docom and Eddiem. Všetko sa ale bude odohrávať v prostredí NHL 15. Výsledkom je revolučný krok v športovom videohernom žánru, ktorý ďalej zmazáva hranicu medzi svetom priamych prenosov a hier.
  • Cez 9 tisíc modelov postáv divákov - NHL 15 nastavuje nový štandard vo videohrách v podobe viac ako 9 000 modelov divákov a štvornásobnému počtu animácií oproti predchádzajúcim generáciám série. Pozorne sa pozrite a uvidíte fanúšikov, ako držia nápisy s Vaším menom, divákov oblečených do kostýmov, alebo dokonca sektory plné fanúšikov súpera vyjadrujúcich voči Vám nevôľu.
  • Skutoční diváci - diváci sú ako živí. Všimnete si zmeny v ich správaní pred bitkou, po tvrdom súboji alebo chladnokrvnom gólovom zakončení. Každá postava v hľadisku má priradený špecifický prejav správania v očakávaní nadchádzajúcej akcie, pri skandovaní, pri tlieskaní do rytmu hudby na svetelnej kocke alebo fotení selfie pre zachytenie jedinečného okamihu.
  • Verné repliky štadiónov - nie je nad to, ako pozerať na hokej priamo v hale a my Vám ponúkame sedačky na najlepších miestach. Všetko od sedačiek pre viac ako 19 000 divákov cez osvetlenie až po vstupné tunely pre hráčov je zachytené s takou úrovňou detailu, ktorá na predchádzajúcu generáciu nebola možná. Zápasy sa Vám doslova presťahujú do obývačky.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YjRmMWM