Úvod »Hry na Playstation 4» Mafia 3 PS4


        

Mafia 3 PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2743
Nákupom získate 11 bodov
naša cena:
11,00 eur (264,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra, cz titulky. Rok 1968. New Bordeaux.

Po rokoch bojov vo Vietname pozná Lincoln Clay túto pravdu: rodina nie sú ľudia, ktorým sa narodíš, ale tí, pre ktorých zomrieš. Keď jeho náhradnú rodinu - čiernu mafiu - zradí a vyhladí talianska mafia, Lincoln vybuduje novú rodinu z popola tej starej. Cez mafiánov, ktorí sú za to zodpovední, si začne raziť cestu plnú pomsty, vykúpenia a vojenského vybavenia.

BEZ BOJA TO NEPÔJDE
Intenzívne prestrelky, brutálne bitky, adrenalínové naháňačky a ďalší eskapády, budú vaším denným chlebíkom. Budete potrebovať správnych partnerov, budete robiť dôležité rozhodnutia a vaše ruky nezostanú čisté. Len tak sa však dostanete do čela mestského podsvetia. Je čas založiť si rodinu.

NEW BORDEAUX ALIAS NEW ORLEANS ROKU 1968
Rozsiahly, rozmanitý a špinavý otvorený svet, ktorému vládne mafia a skorumpovaní zastupitelia a ktoré je bohaté na úžasné vyhliadky, zvuky a emocionálne nabitú spoločenskú atmosférou danej doby.

SMRTIACI ANTI-HRDINA
Staňte sa Lincolnom Clayom, sirotou a veteránom z Vietnamu, ktorý túži po pomste voči talianskej mafii za brutálne zmasakrovanie čiernej mafie, ktorú považoval za svoju rodinu, ktorú nikdy nemal.

POMSTITE SA PO SVOJOM
Vyberte si vlastný štýl hry - od brutálnej sily a silných zbraní, po zakrádavú smrtiacu taktiku - a využite Lincolnov vojenský výcvik a nazhromaždené informácie, ktoré vám pomôžu zlikvidovať taliansku mafiu.

NOVÁ RODINA Z POPOLA TEJ STAREJ
Vybudujte zločineckú ríšu svojim vlastným spôsobom na základe rozhodnutí.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

NzAwN