Úvod »Hry na Playstation 4» Need for Speed: Rivals PS4


        

Need for Speed: Rivals PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2942
Nákupom získate 17 bodov
naša cena:
17,00 eur (408,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.Vitajte v Redview County, meste, v uliciach ktorého dochádza k nepretržitým naháňačkám medzi policajtmi a pouličnými pretekármi. Boj všetkými dostupnými prostriedkami má jediný cieľ – ovládnuť sociálne, lokálne i národné média a získať pre seba tie najlepšie vozidlá, modifikácie a technológie. 

Riskujte všetko, nedôverujte nikomu. 

Všetci jazdci sú vlci samotári a hľadia len sami na sebe. Sedia za volantmi až nebezpečne rýchlych a obratných vozidiel, ako stvorených pre divoké preteky a impozantné naháňačky. Proti pretekárom stoja policajti, ktorí ich v tímoch naháňajú po celom meste. Všetkými dostupnými prostriedkami a bez zľutovania. Úlohy môžete kedykoľvek meniť a sledovať, ako si pomocou rychlostných bodov zarábate na nové vylepšenia a lákavé odmeny. 
Novinkou v hre Need for Speed: Rivals je herný režim All-drive, ktorý búra hranice mezi režimami singleplayer a mutiplayer. Teraz sa môžete plynule pripojiť presne tam, kde práve pretekajú Vaši priatelia. Žiadne čakanie, žiadne lobby. V tomto hernom svete sa žiadny zážitok neopakuje dvakrát. 
Vyšperkujte svoje vozidlá pomocou najnovších vylepšení a technológií a dodajte im punc svojej osobnosti. Na výber máte nepreberné množstvo rôznych podôb diskov, polepov, lakov, originálnych poznávacích značiek a grafík. Rôzne zostavy si tiež môžete ukladať a používať ich kedykoľvek a kdekoľvek chcete. Dajte všetkým jasne najavo, ktoré vozidlo je Vaše. 
Intenzívny zážitok z pretekania je ešte viac umocnený prístupom oboch strán zákona k rôznym technológiám a vylepšeniam.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YWQyODRmND