Úvod »Hry na Playstation 4» Bloodborne GOTY PS4


        

Bloodborne GOTY PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 4246
Nákupom získate 15 bodov
naša cena:
15,00 eur (360,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Game of the Year Edition obsahuje základnú hru a DLC rozšírenie The Old Hunters

 

Vývojár Hidetaka Miyazaki a tvorcovia z FromSoftware prichádzajú s hrou Bloodborne. Bloodborne je úplne nová RPG hra plná neúprosného a neutíchajúceho teroru! Hra je určená exkluzívne pre systém PlayStation 4. Postav sa svojmu strachu pri hladaní odpovedí v prastarom meste Yharnam, ktoré bolo prekliate zvláštnou endemickou nákazou, šíriacou sa ulicami ako oheň. Nebezpečenstvo je všadeprítomný tieň plížiaci sa v tomto hroznom svete a ty musíš odhaliť jeho najtemnejšie tajomstvá, ak chceš prežiť.

 

    • Prostredie 19. storočia vo vymyslenom rozľahlom meste Yharnam je plné tmy a neblahých predtúch.
    • Počas Vašej cesty po špinavých uličkách na Vás budú v tme číhať zvláštne maskované a deformované postavy, ktoré na Vás budú útočiť takmer na každom kroku.
    • Mijazaki je známý tým, že vytvára hry s príjemne náročnou úrovňou obtiažnosti a ani Bloodborne nebude výnimkou.
    • Hra Bloodborne Vás nepošle čeliť hordám nepriateľov bez pomoci - hráči budú vyzbrojení uspokojivo výkonnou brokovnicou v ľavej ruke a zbraňou podobnou kose v pravej ruke.
    • S tým ako si budete prebojovávať cestu mestom Yharnam, budete občas stretávať iných lovcov s ťažkosťami a môžete si vybrať, či im pomôžete alebo nie. Máte tú možnosť, pokiaľ ste súcitný. Takéto postavy sa môžu neskôr vrátiť a oplatiť Vám Vašu pomocnú ruku.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

NjNkOTY5N