Úvod »Hry na Playstation 4» The Surge 2 PS4


        

The Surge 2 PS4

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 4868
Nákupom získate 18 bodov
naša cena:
18,00 eur (432,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

Inštinktívny a nemilosrdný systém súbojov v akčného RPG The Surge sa vracia vo vysoko očakávanom pokračovaní. Hra vo veľkom rozširuje unikátnu formulu hardcore súbojov, progresie postáv, systém odtrhnutých končatín a originálne mechaniky zisku odmien.

Na ceste do mesta Jericho je vaše lietadlo zostrelené a stroskotá na jeho okraji. O týžnde neskôr sa prebúdzate v cele v meste. Vyzbrojení vojaci presadzujú stranné právo, roboti sa vzbúrili a nad mestom sa týči obrovská nano búrka.

  • Pokračovfanie oceňovanej RPG série.
  • Hardcore, brutálny a nemilosrdný systém súbojov na blízko.
  • Úžasné súboje so smteľnými nepriateľmi a obrovskými bossmi.
  • Vylepšený systém odmien, odtrhávania končatín a mechaniky postupu.
  • Stovky možností úpravy postáv.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

ODg5N