Úvod »Hry na Playstation 5» NHL 22 CZ PS5


        

NHL 22 CZ PS5

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 5004
Nákupom získate 16 bodov
naša cena:
16,00 eur (384,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. EA SPORTS NHL 22 sa vďaka podpore Enginmu Frostbite S dostane superhviezdna starostlivosti. Vôbec prvýkrát v histórii využije série EA SPORTS NHL výkonu jedného z najlepších herných enginov, čo so sebou prinesie bezkonkurenčné vizuálne detaily u každého hitu, kľučky a strely. Vďaka super hviezdnym X-Factors a úplne novému systému schopností, ktorý odomyká jedinečné zručnosti superhviezd NHL, spoznáte osobnosť a silu elitných hráčov ligy. Hviezdy NHL v EA SPORTS NHL 22 verne napodobňujú zručnosti a štýl svojich skutočných náprotivkov a ich prínos na ľade je tak evidentnejší ako kedykoľvek predtým. Superhviezdna X-Factors prináša do každého herného režimu od HUT po World of Chel nové možnosti v oblasti hráčskych tried. EA SPORTS NHL 22 je úplne novou hrou pre novú generáciu, ktorá vám ponúka viac spôsobov hrania a merania síl ako kedykoľvek predtým. Tešte sa na prelomový hokej.

Hráči, ktorí začnú hrať NHL 22 na systéme PlayStation 4 alebo konzolu Xbox One, budú môcť previesť hodnotu svojho tímu HUT Teamu a pokračovať na konzolu PlayStation 5 alebo Xbox Series X | S v rámci NHL 22, čo znamená, že:

  • Používatelia môžu ochrániť 20 hráčskych predmetov + trénera na svojej aktuálnej súpiske a previesť ich na novú konzolu.
  • Keď bude obsah prenesený z konzoly 4. generácie na konzolu 5. generácie, zmení sa z bezpečnostných dôvodov na neobchodovateľný.
  • Táto jednorazová migrácia obsahu bude dostupná v decembri 2021.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YjY2Z