Úvod »Hry na Playstation 5» Thymesia PS5


        

Thymesia PS5

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 5325
Nákupom získate 22 bodov
naša cena:
22,00 eur (528,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. 

Kedysi prekvitajúce kráľovstvo Hermes upadlo do veku nešťastia.

O hre:

Alchýmia, považovaná za odpoveď na všetky neduhy kráľovstva, sa stala široko používanou praxou v celej krajine, pričom obyvatelia ju vítali vo svojich domovoch a používali ju na zlepšenie a liečenie, ako uznali za vhodné. Keď sa cena alchýmie stala príliš strmou, uskutočnili sa pokusy zastaviť jej používanie, pričom každý z nich bol rovnako žalostne neúspešný ako ten posledný, s katastrofálnymi následkami po celej ríši. V priebehu niekoľkých dní zavládol v kráľovstve chaos, infikované príšery sa potulovali po uliciach nasiaknutých krvou, všetka nádej na vyliečenie bola stratená.

Corvus je posledná nádej kráľovstva, osud Hermesa spočíva v jeho operených rukách. Pravda je pochovaná hlboko v spomienkach, ktoré Corvus zanechal roztrúsený po trestajúcom svete, a len zhromaždením týchto stratených spomienok môže byť kráľovstvo zachránené, ale zakaždým, keď sa ponorí späť a snaží sa dať dohromady pravdu, nájde len ďalšie tajomstvá. .

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI

  • Využite mor:
    Zmocnite sa morových zbraní od hrozných bossov a impozantných nepriateľov a používajte ich ako smrtiace zbrane. Dať nepriateľom ochutnať ich vlastnú medicínu bude jediný spôsob, ako prežiť hrôzy, ktoré číhajú v tieni kedysi prekvitajúceho kráľovstva.
  • Objať havrana:
    Presuň sa do svojej havranej podoby počas bitky, hádž perie ako dýky, aby si prerušil útoky svojich nepriateľov, a vykonávaj popravy s rýchlosťou dravca.
  • Prebojujte sa svojou cestou:
    Upgradujte a upravte Corvusove základné pohyby a morové zbrane, vytvorte si svoj vlastný herný štýl a pripravte sa na výzvy, ktoré vás čakajú, vlastným jedinečným spôsobom.
  • Neodpúšťajúci nepriatelia:
    Skazení morom a zmutovaní na príšery sú nepriatelia skrútení a neuveriteľne nepriateľskí a na každom kroku spochybňujú vaše schopnosti.
  • Rozbité spomienky:
    Spojte Corvusovu minulosť, keď sa ponoríte späť do jeho spomienok a pokúsite sa odhaliť pravdu ukrytú v minulosti.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MWU0MzYzYT