Úvod »Hry na XBOX 360» Fable The Journey XBOX


        

Fable The Journey XBOX

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2091
Parameter 1: nová hra
EAN kód: 885370325034
Nákupom získate 12 bodov
naša cena:
12,00 eur (288,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Hra podporuje pohybové ovládanie Xbox 360 Kinect.

Vy ste ovládač a hlavný hrdina.

Hra Fable: The Journey, navrhnutá exkluzívne pre senzor Kinect pre Xbox 360, prináša úplne nový spôsob, ako zažiť hlboký dej, akciu a malebný svet Albionu, ktorí ste mali možnosť poznať a zamilovať si v sérii. Z novej perspektívy, očami Gabriela, mladého dedinčana, ktorý prišiel o svoj kmeň, sa vydáte pomôcť tajomnej Therese, ktorá Vás vrhne do akciou nabitého dobrodružstva plného nebezpečných nepriateľov, pátrania a vtipných postáv. Na svojej ceste nebezpečnými krajinami po boku so svojim koňom sa naučíte ovládať mágiu ako smrtiacu zbraň, brániť sa v boji a riešiť hádanky na ceste stať sa hrdinom.

Fable: The Journey Vás vtiahne do RPG zážitku ako nikdy predtým s hlbokým príbehom a množstvom presvedčivých postáv a zvierat. V tomto akčnom dobrodružstve musíte rozvíjať trvalé puto so svojím koňom na ceste plnej emócií, ktorá odhalí záhadu Theresy, ktorá sa objavila vo všetkých predchádzajúcich hrách v sérii.
Vďaka zážitku s použitím senzoru Kinect, môžete ovládať mágiu spôsobmi, o ktorých ste ani nesnívali, že by to bolo možné. Použite svoju moc a vytvorte smrtiace zbrane schopné zničiť Vašich nepriateľov, vyvolajte kúzla na spomalenie útokov Vašich nepriateľov, alebo vyliečte svojho milovaného koňa pomocou svojich rúk. Vezmite do rúk virtuálnej opraty a pretekajte s časom na koči, prebojujte si cestu cez príval nepriateľov a zbierajte predmety pre vylepšeniu svojich schopností a sily.
Fable: The Journey, postavený na Unreal Engine 3, vdychuje nový život svetu Albionu s ohromujúcou grafikou a detailami. Preskúmajte neprebádané ríše a zistite viac o histórii Albion na svojej ceste.

Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor!

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YzA0ZDUzZ