Úvod »Hry na XBOX 360»Kinect » Forza Horizon XBOX


        

Forza Horizon XBOX

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 1357
Parameter 1: bazar
Nákupom získate 20 bodov
naša cena:
20,00 eur (480,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra. Miesto tradičnej simulácie sa tentokrát kladie dôraz na oddychovú arkádu. Herný model tak počíta s otvoreným herným svetom, kde si ako v Test Drive Unlimited môžete jazdiť, kam chcete. 

Šoférujte svetovo najznámejšie autá, plňte výzvy, predveďte svoje schopnosti a zvýšte si popularitu. Spolupracujte alebo súťažte s priateľmi v rôznych online závodoch. Pri šoférovaní nájdete úplne nové úrovne sebaprekonania a zábavy na ceste.

Bezkonkurenčná autenticita - Forza Horizon je postavená na žánrovo- definujúcej fyzike a na kritiky oslavovanom grafickom engine Forza Motorsport 4. V rôznorodej zostave automobilov a výrobcov, rovnako ako vo svojej triede najlepšou grafikou, manipuláciou a simuláciou správania, predstavuje Forza Horizon bezkonkurenčnú rozmanitosť a autentickosť, ktorú fanúšikovia série Forza Motorsport sérii očakávajú.
Hlavné rysy :
-Expanzívne otvorené cesty - Vezmite svoje vysnené auto mimo trať, zazávoďte si na otvorenej ceste a preskúmajte impozantnú krajinu Colorada.
- Vychutnajte si 24-hodinový cyklus, dynamické osvetlenie, ktoré zahŕňa nočné preteky.
- Prináša ďalšie prvenstvo pre Forza Motorsports oe zmiešanými povrchmi a špinavou jazdou. Od úžasných horských ciest, až po prašné cesty.
- Užite si výborný hudobný sprievod obsahujúci tri in-game hudobné stanice, ktoré hrajú najnovšie hity.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Njg1Mzc0