Úvod »Hry na Nintendo Wii U» Splatoon Wii U


        

Splatoon Wii U

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 4912
Nákupom získate 14 bodov
naša cena:
14,00 eur (336,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

špliechajte súperov a získajte vaše územie pri hre za atrament striekajúce postavy, pripomínajúce chobotnice, ktoré sa nazývajú Inklings v novej akčnej strieľačke v tretej osobe, Splatoon na systémoch Wii U. Vyzvite vašich priateľov v chaotických zápasoch 4 vs 4, ktorých cieľom je dostať váš atrament na čo najviac miest a získať vaše územie, popri tom sa musíte strategicky ponoriť do farieb vášho tímu a odpáliť nepriateľov. Toto je farebná a chaotická online strieľačka v tretej osobe.

  • Pridajte sa do tímov a súperte proti iným tímom v akciou nabitom súboji o pokrytie celej úrovne čo najväčším množstvom atramentu. Postriekajte aj steny, aby ste sa dostali na ťažko dosiahnuteľné lokality.
  • Pokrytie väčšieho teritória atramentom odomkne posilnené super zbrane, ktoré môžu byť použité na útoky proti rivalom, alebo pokrytie väčšieho územia.
  • Stratégia je všetko. Porazte nepriateľov, aby ste ich ošpliechali vo výbuchu atramentu, čím získate pre váš tím väčšie územie. Ale vyberajte pozorne, hráči ktorí budú napádať iba nepriateľov, môžu nájsť svoje územie pokryté ich farbami.
  • Doplňte si zásobníky atramentu, skrývajte sa pred nepriateľmi, alebo sa pohybujte rýchlejšie zmenou na chobotnicu a potopením sa do atramentu stlačením tlačidla.
  • Vyberte si medzi viacerými možnosťami ovládania na ovládači, ktoré zahŕňajú gyroskopické ovládanie pre pozeranie sa dookola, čo vám umožní lepšie mierenie a ovládanie.
  • Pripojte sa online pre súboje v zápasoch 4 vs 4.
  • NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

    Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

    NDcxN