Úvod »Hry na Playstation Vita» FIFA Football PsVita


        

FIFA Football PsVita

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2588
Nákupom získate 10 bodov
naša cena:
10,00 eur (240,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarová hra.

FIFA Football pre PS Vita prináša prvý skutočný next-gen futbalový zážitok na prenosnú konzolu. Užite si systém ocenení, HD grafiku a najväčšiu sadu funkcií v histórii EA Sports pre prenosné zariadenia. FIFA Football na Vita prináša osem rôznych herných módov, vrátane klasického 11 vs 11, Be A Pro, turnajového módu s viac ako 50 reálnymi súťažami a Head-to-Head online. Inovácie, ktoré PS Vita prináša vďaka dotykovej obrazovke a zadnému dotykovému panelu, vytvoria unikátny herný zážitok. Touch Screen prihrávky a kopy dostávajú do hry viac kreativity.

Nový realistický fyzikálny model technológie Player Impact Engine prináša zásadné zmeny v hrateľnosti, ktoré pocítite pri každom kontakte na ihrisku. Na vlastnej koži zažijete pocity skutočných hráčov v súbojoch o loptu, vrátane účinkov vzájomného fyzického kontaktu. Priebeh a vyústenie každého súboja je veľmi variabilné a prirodzené a preto pôsobí mimoriadne autenticky. Hráči pôsobia na ihrisku dynamickejším dojmom, pri každom osobnom súboji sa snažia súpera odstrčiť a rýchlejšie sa spamätávajú z ľahších stretov.

Vďaka revolučným inováciám v hrateľnosti poskytuje FIFA Football dokonalejší a silnejší zážitok. Nová funkcia Precision dribbling ponúka lepšie ovládanie vedenia lopty na malom priestore, viac času na rozhodnutie o útoku a lepšiu kontrolu nad celkovým tempom hry. Systém bránenia bol prepracovaný tak, aby lepšie reflektoval skutočné defenzívne postupy v skutočnom futbale. O všetko sa stará nová funkcia Tactical Defending. V rámci princípov jej fungovania hrajú rovnako veľkú úlohy faktory aktuálnej pozície jednotlivých hráčov a zachytávanie prihrávok, rovnako ako predvádzanie obranných zákrokov. Taktika a načasovanie teraz hrajú kľúčovú úlohu.

Správanie AI ovládaných hráčov bolo vylepšené funkciou Pro Player Intelligence, ktorá zaisťuje, že hráči sú si vedomí svojej aktuálnej situácie a podľa nej reagujú na základe vlastných schopností a zvyklostí. Podľa svojej úrovne orientácie v hre rovnako dokážu vyhodnotiť slabiny a prednosti spoluhráčov v každej situácii.

Grafická podoba hry prešla premenou tak, aby všetko vyzeralo a pôsobilo sviežo a novo od predzápasovej prezentácie až po záverečný hvizd rozhodcu. FIFA 12 ponúka autentické spracovanie diania a atmosféry futbalového zápasu, rýchlejšiu a jednoduchšiu navigáciu a viac než 500 oficiálne licencovaných klubov.

 

  • Úžasné modely postáv a animácií vo vysokom rozlíšení.
  • Vychutnajte si úplnú kontrolu pri streľbe, najvďačnejšej časti vo futbale tým, že sa zbavíte prvku "kopni a dúfaj".
  • Dotyková obrazovka prináša kreatívny spôsob, ako hrať a distribuovať loptu, priame kopy a penalty dostávajú nový rozmer.
  • Pomocou Touch Screenu prevezmite kontrolu nad konkrétnym obrancom jednoduchým kliknutím pomocou predného dotykového displeja.
  • Začnite ako reálny hráč, alebo si vytvorte toho svojho. Vychutnajte si turnaje, výsledky a kalendár zápasov, tímový manažment, porovnávanie hráčov a tímov v rebríčkoch a sledujte štatistiky priateľov.
  • Vytvorte si sami seba v hre a staňte sa futbalovou legendou. Rozvíjajte svoje zručnosti, aby ste sa nakoniec dostali do svojho obľúbeného klubu, alebo národného mužstva.
  • Súťažte vo viac ako 50 reálnych turnajoch z celého sveta. Hrajte s priateľmi v ligách od Barclays Premier League do Bundesligy.
  • Online hra proti priateľom v klasických 11 vs 11 zápasoch.
  • Osvojte si Touch Screen ovládanie v hernom sprievodcovi.
  • Užite si súboj brankár vs útočník, hoďte sa za loptou, aby ste odvrátili nebezpečenstvo a udržali čisté konto.
  • NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

    Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

    YzM3Mjc3O