Úvod »Príslušenstvo» Microsoft Xbox One Kinect


        

Microsoft Xbox One Kinect

novinka

skladom

 

Skladom: 0 ks
Číslo produktu: 2456
Nákupom získate 59 bodov
naša cena:
59,00 eur (1 416,00 Kč) (Nie sme platcovia DPH)

Bazarový senzor pre konzolu Xbox One, 6.mes. záruka. Kinect sensor je samostatne funkčný iba na starších, čiernych modeloch konzoly XBOX ONE, ak chcete senzor pripojiť ku konzolám XBOX ONE S, XBOX ONE X a PC, je potrebné dokúpiť ešte Microsoft Kinect adaptér pre XBOX ONE S a Windows

Pohybový ovládač Kinect pre Xbox One prináša nový rozmer do ovládania konzoly pohybmi a gestami, technológie Kinect Real Vision, Real Motion a Real Voice niekoľkonásobne zdokonaľujú presnosť ovládače, veľmi rýchla navigácia systémom pomocou hlasu, kamera s vysokým rozlíšením FullHD 1080p, štyri mikrofóny.

Víta vás nová generácia hier a zábavy . Svet, kde hry posúvajú hranice reality. Kde sa televízia riadi vašimi pokynmi. Kde môžete pri hraní bez problémov počúvať hudbu. Kde môžete behom okamihu prepnúť z televízneho programu na film, hudobný prehrávač alebo na hru. 

Kde si môžete prostredie prispôsobiť podľa seba. A kde máte všetok zaujímavý obsah na jednom mieste . Víta vás všestranná konzoly Xbox One.

 

Úplne prepracovaný Kinect prichádza v tej najlepšej forme. Je presnejší. Rýchlejšie reaguje. Je intuitívnejšie. Bezprecedentné technológia rozpoznávania hlasu , Pohľadu a pohybu vám umožní ponoriť sa do hier a zábavy ako nikdy predtým. Ku konzole sa môžete automaticky prihlásiť, keď vojdete do miestnosti. Hrou môžete prechádzať pomocou nenápadných gest.

 

Úplne prepracovaný Kinect prichádza v tej najlepšej forme. Je presnejší. Rýchlejšie reaguje. Je intuitívnejšie. Bezprecedentné technológia rozpoznávania hlasu , Pohľadu a pohybu vám umožní ponoriť sa do hier a zábavy ako nikdy predtým. Ku konzole sa môžete automaticky prihlásiť, keď vojdete do miestnosti. Hrou môžete prechádzať pomocou nenápadných gest

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MDQ4Y